19 Şubat 2014 | Çarşamba

Neden olmasın?

Ve Beşiktaş; istek, azim, hırsın karşılığı olarak şampiyonluk yarışının önemli aktörü oldu. Hemen belirtelim ki; şampiyonluk savaşında siyah-beyazlı takıma şans tanımak bir yana adını bile anmayanlar; Kara Kartal zirveye uçtuğu kanatlarıyla parçaladı, yerle bir etti. "Şampiyon olur mu" derseniz; havalara girmez, ayaklarının üstüne basarsa neden olmasın?
Bir kere zirve yarışındaki rakiplerini endişeye sevk etti!
Kararlılıkla yarışta "yalnız değilsiniz" mesajı verdi.
Şu kesin ki; Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne giden yolda direnir, olmazsa en kötüsü üçüncülükten aşağı inmez! Ancak, zirveden kopmak istemiyorsa mükemmel futboldan çok, puan yitirmemeyi düşünmeli!
Hem iyi futbol, hem 3 puan elbette ballı börek olur. Ancak; Beşiktaş'ın ilk hedefi her maçta 3 puan olmalı! Bu uğraşta Beşiktaş savunmasıyla umutsuzları rahatlattı! Örneğin; Dany-Franco stoperlerinin kısa süredeki uyumu, büyük güven ve umut veriyor.
Güven veren öteki ikili ise; orta alanda ön liberolar Atiba ile Veli'nin uyumu.

Oğuzhan'ın yükselişi
Gökhan Töre, Olcay ve Oğuzhan'ın performansları Kartal'ın zirve uçuşunda önemli rol oynarken; Oğuzhan'ın, Fernandes'in pabucunu dama attıran yükselişi dikkat çekiyor.
Beşiktaş'ta bitmeyen sorun, verim alınmayan sağ bek...
Serdar Kurtuluş bu bölgenin oyuncusu değil. Orta sahada ön liberonun ideal oyuncusu.
Ancak; bu bölgenin demir başları Atiba ile Dany ikilisinden de vazgeçilmez!
Aslında Serdar'ın sağ bekte verimli olamamasının kusuru kendinde değil, kendisini " sağbek" diye transfer edende!.
Sağ bek transferinde hata yapan ve Hilbert'i elde tutmadığı için bin pişman olan yönetim, kaleci Tolga ve gelecek yılın yatırımı olan santrfor Cenk'i transfer ederek iki önemli hamle yaptı. Cenk, Beşiktaş gibi Milli Takım'da da uzun yıllar forma girecek ideal bir santrfordur!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor