12 Kasım 2010 | Cuma

Şoktayım!

İlk 11 elime geçtiği anda, bu kadronun Gaziantep BŞB'yi farklı yeneceğini düşünüyordum.
Ancak dakikalar ilerledikçe hangi takımın Süper Lig'de, hangi takımın Bank Asya'da oynadığını anlamakta zorluk çektim.
Maça oldukça kontrollü başlayan BŞB, oyun tarzını 90 dakika boyuncu sürdürdü. Beşiktaş'a pozisyon girme şansı dahi vermedi. Attıkları mükemmel gol ne kadar genç kaleci Cenk'in önde olmasından dolayı gibi gözükse de golü atan Eren'in vuruşunu takdir etmek gerekir.
Gaziantep BŞB'li futbolcular, Beşiktaşlılara göre çok daha fazla koştular ve çok daha fazla maçı istediler.
Hele hele dört as oyuncularının eksik olduğunu öğrendiğimde daha da şaşırdım.
Beşiktaş, bir futbolcusunun bedeli kadar bütçeye sahip bir takıma karşı bu kadar pasif bir oyun oynamamalıydı. Bu durum oldukça düşündürücü. Beşiktaş yöneticileri acilen toparlanıp sorunların çözümü konusunda ciddi adımlar atmalı.

Schuster'i üzüntüyle izledim
Quaresma
'nın geçirdiği sakatlık sonrası eski formunu bulması zaman alacağa benziyor.
Bunun için bu futbolcuyu Schuster'in devamlı oynatması gerekli. Beşiktaş'ın dünkü maçta bir tane organize atağını göremedim.
Özellikle Beşiktaşlı futbolcuların oyunun son bölümlerinde Gaziantep BŞB gibi kendilerinden kat kat tecrübesiz bir takıma karşı amatörce pas hataları yapmasını çok yadırgadım.
Son bölümlerde Yusuf gibi tecrübeli bir ismin oyuna ağırlığını koyup, takımı toparlaması gerekiyordu. Maalesef bunu başaramadı.
Yedek kulübesinde iki eli birbirine bağlı sıkıntılı ve düşünür halde gördüğüm Schuster'i üzüntüyle izledim. Sahadaki oyuncuların ne yapmak istediğini o dahil kimsenin anlayamadığına adım Pascal Nouma olduğu kadar eminim. Son haftalarda alınan sonuçlar karşısında
ben de taraftarlar gibi şoktayım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor