23 Şubat 2014 | Pazar

Erdem

Galatasaray maça hiç de iyi başlamadı. Beşiktaş top kendisindeyken oyunu açıp, top rakibe geçtiğinde iyi kapanıyordu ve ilk 20 dakikada maçın boyu en az 70 metreydi.
Sneijder, Drogba ve Burak bu süreçte topa değmekte dahi zorlanıyordu.
Devrenin ikinci bölümündeyse Necip'in koruduğu sağdan değil, Motta'nın tarafından seyrek de olsa G.Saray akınları gelişmeye başladı. Veysel'in bu kanatta o dakikalara mahsus-yükselen performansı penaltıyı kazandırdı.
Herkes o an itibarıyla Dany'yi suçluyordu ama ben bu pozisyonda Kamerunlu'nun elinden geleni yaptığını düşünüyorum.
Eğer kayarak müdahaleye yeltenmeseydi Veysel mutlak bir gol pozisyonunun başrolündeydi.
Morinho'nun "özellikle Riera'ya dikkat etmeliyiz" demesi çok şey anlatmıyor mu size de?
Necip'in sağ bek oynadığı bir maçta birkaç yıl daha pişmesi gereken Telles yerine İspanyol oynasaydı şüphesiz ki G.Saray adına daha iyi olurdu.

Fernandes geç girdi
İkinci yarıda hayli üstün oynayan Beşiktaş'ta Biliç Fernandes'i oyuna geç sürerek Mancini'nin 70. dakikaya kadar rahat rahat maçı seyretmesini sağladı.
Kalan 20 dakikada herkes Beşiktaş'tan beraberlik golünü belki daha da fazlasını beklemeye koyulmuştu çünkü Galatasaray aslında hayli kötü oynuyordu. İlk yarıdaki penaltı olmasa gol atma ihtimali hiçbir şekilde yoktu.
Cenk ve Tolga'nın sakatlıkları çok üzücüydü. Özellikle genç file bekçisi hareketsiz yerde yatarken hepimizin yüreği ağzına geldi. Tüm bu yaşananlara rağmen bu derbiyi Semih'in" top benden çıktı hocam" itirafıyla hatırlayacağım.
Helal olsun sana Semih; "ne olursa olsun kazanmak" peşindeki bir futbol kamuoyuna en güzel mesajı verdin. Umarım senden yaşça büyük meslektaşların, yöneticiler, yorumcular da seni örnek alır. Futbol ancak senin gibi erdemli gençler sayesinde değerli bir oyun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor