10 Nisan 2016 | Pazar

Aklıselim

Galatasaray'da berbat geçen sezonun paratoneri Cengiz Özyalçın'ın maç sonu söyledikleri çok manidardı. Kendisi çok beyefendi bir insan ama maksadını aşan ifadesi taraftardan çok tepki çekti.
Özyalçın; "Seyircinin tepkileri, olağan mali kongrede de oldu bu tepkiler. Mali kongrede bu yönetim ibra edildi. Demek ki seyirci başka türlü, aklıselim kulüp üyeleri başka türlü düşünüyor.
Seyirciye de hak veriyorum." diye konuştu.
Hak verilen taraftar, ne ilginçtir ki, alenen ''aklıselim olmamakla'' itham ediliyordu.
Soruyorum; taraftar seçse bu yönetimden kaç kişi şu an görevde olurdu, transferi taraftar yapsa bu takımda kaç kişi Florya'da olurdu, teknik direktörü taraftar seçse Riekerink kulübede oturabilir miydi, taraftara kalsa bu kulüp ve bu takım bu hale gelir miydi? Sayın Özyalçın; bence de Galatasaray üyeleriyle, Galatasaray taraftarı arasında çok ciddi bir aklıselim farkı var.

Hocası Karaman olsaydı!
Galatasaray futbol takımı 12 yaşındaki çocuğun babasından kaçırdığı otomobil gibi yönetildi dün akşam. Bu zihniyetle Fenerbahçe derbisinde ters yönden gelen TIR'la kafa kafaya çarpışma ihtimali ve bu ihtimalde otomobilin alacağı hasar acı sonuçlar doğurabilir. Bakarsınız genel kurulun aklıselim sahibi olmakla ilgili görüşleri taban tabana değişiverir. O da çok enteresan ya; bir yönetimin kaderinin bir maçla tayin edilmesi… Ne yani; G.Saray, F.Bahçe'yi yenerse her şey güllük-gülistanlık mı oluverecek?
Bu arada; Rizespor'un net bir penaltısının verilmediğini de söylemeden geçmeyelim.
Hikmet Hoca'yı en önemli futbolcuları Kweuke, Eren ve Deniz'in yokluğunda ortaya koyduğu futbol için tebrik ediyorum.
Riekerink Rize'nin, Karaman'sa G.Saray'ın hocası olsa maç kaç kaç biterdi acaba? Aklıselim sahibi birisi söylesin lütfen.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor