Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

27 Ağustos 2012 | Pazartesi

Belediye çukuru!

Twente önündeki muhteşem oyunuyla 3-1'lik flaş bir skora imza atan Bursaspor, bu sezon evindeki ilk maçında Hollanda'daki rövanşı düşünerek, 4'lü rotasyonla çıktı.
Ozan, Batalla, Pinto ve Musa'yı kulübeye çeken Ertuğrul Sağlam, kanatları İsmail Haktan ve Ferhat Kiraz'dan kurarken, Sestak'a Bangura'nın arkasında Batalla'nın rolünü verdi.
Ancak Süper Bücür'ün bu takımın kalbi, beyni, maestrosu, kısacası her şeyi olduğu dün bir kez daha anlaşıldı. Kanatlar da işlemeyince, Bursaspor'un golü bulması karambol pozisyonlara kaldı. Öyle ki, Timsah ortadan atak geliştirmek yerine, geriden şişirme toplarla Bangura'yı pozisyona sokmayı denedi.

Hakem de etkiledi
Devre sonunda gol pozisyonunda Bursaspor'un 4-1 üstünlüğü vardı. İkinci yarıda Batalla ve Ozan İpek hamleleri, boş kalan tribünlere kalan taraftarları umutlandırdıysa da, Twente'yi yenen takımdan eser yoktu.
Nitekim, Webo'nun kafasıyla Belediye öne geçti. Tribünlerden yükselen 'ah vah' seslerine hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun da çileden çıkaran yönetimi eklenince, Bursaspor, sezonun ilk yenilgisini 2. haftada aldı.
Timsah, yıllarca kendisine ters gelen İstanbul Belediye'nin çukuruna düştü!.. Umarım, Bursaspor üzerindeki bu ölü toprağını atar ve perşembe gecesi Hollanda'da Türkiye'ye muhteşem bir zafer hediye eder.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor