Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

09 Aralık 2012 | Pazar

Son nefeste

Bu sezon iki hafta üste üste kazanamayan Bursaspor, evinde kendisi gibi üst grubu yakalamak isteyen Orduspor önünde adeta gol kaçırma yarışına girerken, 89. dakikada bulduğu golle 2 haftalık şanssızlığını kırdı.
Bursa'ya 1 puan almak için geldiğini daha ilk dakikalarda belli eden Karadeniz ekibinin defansif oyunu karşısında adeta tek kale oynayan Timsah, bir türlü kilidi açamadı.
5 hafta sonra takıma dönen Pinto, forvette Batalla ve Tuncay ile birlikte birçok fırsatı cömertçe harcadı.
Hele 68'de kaleciyle burun buruna kalan Pinto'nun şutu ağlar yerine file bekçisine nişanlaması büyük talihsizlikti.

Hayat öpücüğü
Oyunu kanatlara yıkmasına rağmen, yaşanan karambollerde bir türlü son vuruşu yapamayan yeşil-beyazlılar, 5 haftadır kazanamayan Ordu önünde taraftarına resmen saç baş yoldurdu.
7 gün içinde oynayacağı 3 maçlık zorlu serinin ilk etabında Ordu kalesini döven Bursaspor, defansı ve kaleci Fornezzi'yi mağlup edemedi.
85'te Basser'in hakemi aldattığı gerekçesiyle 2. sarıdan atılmasının ardından 87'de de konuk ekipten Nizamettin oyundan atıldı.
Oyuna 76'de giren Sestak, Batalla'dan aldığı topu 25 metreden kaleye şutladı. Defanstan Agustin'e çarpan top kaleciyi yanıltıp ağlara gitti ve özlenen galibiyet geldi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor