Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

12 Aralık 2012 | Çarşamba

Batalla farkı

Son kupa finalisti Bursa, İzmir'de Altay'ı son 9 dakikada attığı 2 golle eleyip, son 8'e kalırken, sergilediği futbolla hiç de umut vermedi.
Ertuğrul Sağlam, cuma günkü Eskişehir deplasmanını düşünürek, 2. Lig ekibi önünde genç ve yedek ağırlıklı bir kadro sahaya sürdü. Ancak bu şansı Hakan Aslantaş, Musa Çağıran, Forsell gibi yedekler hiç de iyi değerlendiremedi...
Eğer formayı kapmak istiyorsan böyle şansları iyi değerlendirmen gerekir...
Oysa dün Alsancak'ta bunun tam tersi bir tablo çıktı ortaya...
Sağlam, baktı ki vaziyet vahim, 2. yarının başında Pinto ve Vederson ile 2 hamle yaptı. Ancak hücumdaki Forsell, Sestak, Okan Deniz ve Pinto dörtlüsü de golsüzlüğe çare olmayınca, can simidi Batalla'ya sarıldı Timsah!

Başın düşerse dara...
71'de oyuna giren Arjantinli maestro, önce 81'de kornerden nefis bir ortayla N'Diaye'ye kafayla golü attırdı, sonra da 90+2'de Sestak'ın sıfırdan çevirip 'al da at' diye uzattığı topu arka direkten ağlara yuvarlayıp skora damga vurdu.
O nedenle bu maçı Batalla'dan önce ve Batalla'dan sonra diye düşünmeliyiz...
Bir anlamda, "Başın düşerse dara, alo Batalla'yı ara" sloganı bu maçta bir kez daha gerçeğe dönüştü..!
Genç sağ bek Ozan Tufan, UEFA'daki Kupio maçından sonra ilk kez forma giyerken, vasatın üzerindeydi. Altay'da kiralık oynayan orta saha Aykut Turan da, yetiştiği takıma karşı etkili futbol sergiledi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor