Sinan Vardar

Sinan Vardar

17 Şubat 2014 | Pazartesi

Yakışan futbol

Öncelikle Beşiktaş taraftarına helal olsun, tribünlerdeki destek müthişti.
Sayın başkanın iyi niyet çabaları da sonuca olaşırsa önümüzdeki sezon müzminleşmiş sorun hallolur. Beşiktaş seyircisi Bursa'ya gider Bursalılar da İstanbul'da tribündeki yerlerini alır.
Yönetim benden Fernandes konusunda 10 puan aldı. Menejerlerin oyununa gelmediler.
Fernandes de şapkayı önüne koymalı. Hem Beşiktaş kazanacak hem Fernandes. O balon haberlerle uydurulan rakamları hiçbir takım veremez. Biraz sabırla Fernandes konusu Beşiktaş lehine çözülür.
Maça dönersek; Beşiktaş oyuna daha çok hücumu düşünerek başladı. İlk dakikalarda orta sahayı çok rahat geçen, geçmesine de fırsat veren bir Bursaspor vardı. Ancak futbolda yanlızca hücumun olmadığını savunmanın da önemli olduğunu Beşiktaş'a hatırlatan Bursaspor, Kartal'ın orta sahayı kolay geçmesini engelleyince birkaç da önemli pozisyon buldu.
Bu da Bilic'e bir uyarı oldu.

2. facia yaşanacaktı
20. dakikadan sonra Beşiktaş, Almeida'nın uzun boyundan faydalanmak için uzun toplarla oynamaya başladı. Ama Almeida'ya destek gelmedi.
İkinci yarıda; aynı filmi baştan izler gibiydik. 10 kişi oynayan Beşiktaş yine uzun toplarla rakibinin üzerine gitti. Almeida'nın bu yanlızlığı 72'de Gökhan'ın müthiş desteği ile son buldu ve gol de geldi. Daha sonrasında Beşiktaş kendisine yakışan akıllı futbolu oynadı.
Bunda 'korkak' Daum'un ilerde top tutan oyuncuları kenara almasında da rolü çok büyüktü.
Hakem İlker Meral az kalsın Beşiktaş'a 2. Atatürk Stadı faciasını yaşatacaktı. Çok önemli hatalarla futbolun da önüne geçti. Temennim Beşiktaş tansiyonu yükselen ligde hakem hatalarına maruz kalmasın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor