Sinan Vardar

Sinan Vardar

29 Mart 2014 | Cumartesi

İşte bu olmadı

İlk yarı bittiğinde şöyle bir düşündüm ve ne yazayım diye 45 dakika boyunca futbol adına ne olumlu bir hareket ne de bir pozisyon hatırlayabildim.
Karabükspor ligde bulunduğu yeri yeterli görür tarzdabir oyun sergilerken, inanılmaz sakatlıklarla eksik ve defolu bir kadroyla sahaya çıkan Beşiktaş da ilk yarı boyunca hiç umut vermedi.
Bir de üstelik Oğuzhan sakatlanınca formsuz forvet Almeida oyuna dahil oldu. Tatsız, tuzsuz bir oyunla ilk yarı sona erdi.
İkinci devrede aynı tempo devam ederken Mustafa Pektemek'in röveşatası ve birkaç pozisyonu maça heyecan kazandırdı.

Devler Ligi için önemliydi
Tolunay Kafkas hocanın takımı hücumu düşünmezken, Türkiye'ye gelmiş yüzlerce yabancının içinde benim en beğendiğim oyuculardan olan ve Beşiktaş'tan Karabükspor'a kiralanan Eneramo yeteneği ve fırsatçılığını gösterip son dakikada takımına 3 puan getiren golü kazandırıyordu.
Beşiktaş'a vasatın üstüne çıkan futbolcular olarak Veli, Motta, Pektemek ve Franco'yu söyleyebilirim.
Beşiktaş'ın dün gece aldığı sonuçla Şampiyonlar Lig yolunda çok önemli bir 3 puan kaybettiği aşikar. Ayrıca futbol olarak da ileriki haftalar için ümit vermediğini söylesek yersiz olmaz.
Mücadelenin hakemi Tolga Özkalfa hatasız bir maç yönetirken; Kartal aleyhine de gereksiz kararlar vermemesini kutlarım.
Tabii ki tribünleri de unutmamak gerekiyor... Siyah-beyazlı takımı Karabük deplasmanında yalnız bırakmayan cefakar Beşiktaş taraftarını da alkışlamadan geçemiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor