Sinan Vardar

Sinan Vardar

07 Ocak 2016 | Perşembe

Şampiyonluk şart

Beşiktaş'ın Süper Lig'in ilk yarısını lider bitirmesi camia olarak beklentiyi artırdı, hatta tavan noktasına getirdi. Açık ve net Beşiktaşlı şampiyonluğa odaklanmış durumda.
Beşiktaş taraftarını başka hiç bir başarı kesmez. Tabii ki ilk devrede gösterilen performans sezon sonu için iyi bir referans olabilir aman dikkat şampiyonluk garanti değil.
Siyah-beyazlı takımın artıları çok fazla ama artık eksileri de apaçık ortada.
Bu yazıyı kaleme aldığımda henüz kaleci ve savunma oyuncusu transferi gerçekleşmemişti.
Dikkatinizi çekerim, 10 gün sonra ligin ikinci devresi başlayacak ve yeni transfer edilecek futbolcular devre arasındaki kampta yoklar. Bu oyuncuların takıma alışmaları tabii ki bir süreç alacak.
Ben Beşiktaş'ın transferini yapanların nokta atışlarıyla eksikleri bir an önce tamamlarını beklerdim.
Bu konuda karamsar olmayacağım.
Umarım öyle bir kaleci ve stoper gelir ki, Beşiktaş'ın başarısına başarı katarlar.
Bunları yazıyorum çünkü Beşiktaş için bu sezonki şampiyonluk çok önemli. Kara Kartal şampiyon olursa maddi olarak nefes alır. Manevi olarak da 7 yıl sonra gelen şampiyonluk ve Vodafone Arena'nın açılışıyla birlikte Beşiktaş'ta yepyeni beyaz bir sayfa açılır.

Olumlu düşünceler

Beşiktaş'ın genç, başarılı ve inanmış bir kadrosu var. Kartal'ın şampiyonluk şansı yapılacak iki iyi transferle oldukça artar. Tabii ki şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın en büyük artılarından biri teknik direktör Şenol Güneş'tir. Güneş'in zor şartlarda futbolcuların performansını artırması gerçekten alkışlanacak bir ustalık. Güneş'in birçok olumsuzlukla mücadele ettiğini biliyorum ve takdir ediyorum.
Beşiktaş tartışmasız şu anda Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımı.
Ben olumlu düşüncenin takımın enerjisini artıracağını düşünüyorum. Tabii ki gerçekleri ve eksikleri yazmak bu camiayı çok seven biri olarak görevim. Ama bugün olumlu düşünme zamanıysa bu takım şampiyon olmalı.
Çünkü Beşiktaşlı şampiyonluk için çok bekledi.
Karşılıksız sevgi sunanlar bu kadar çile çekmemeliydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor