30 Nisan 2010 | Cuma

İpi Bursa göğüsler

Şampiyonluk yarışında son düzlüğe giren iki takım arasındaki nefes kesen mücadelede avantajlı taraf Bursaspor...
Neden mi? Çünkü yeşil-beyazlıları 2 maçı kalmasına karşın rakibi F.Bahçe'nin 3 maçı var. Lider; Eskişehir, Ankaragücü ve Trabzon gibi birbirinden dişli rakiplerle oynayacak.
Bursa ise iki maçını da sahasında Kayseri ve Beşiktaş'a karşı oynayacak. Ne Kayseri'nin ne de Beşiktaş'ın artık ligde iddiası var. Onlar prestij, Bursa ise şampiyonluk için sahaya çıkacak.
F.Bahçe ise İstanbul ekiplerine karşı her zaman bilenmiş Anadolu'nun köklü takımlarıyla karşılaşacak. Herkesin dilinde olan bir şey var.
Oda Bursa artık sadece bir kentin takımı değil artık Anadolu'nun sesi. Bunun bilincine varan sarı-lacivertli yönetimin Timsah'ın kardeş takımına karşı takındığı tavır bu bağları daha da güçlendiriyor.

ŞAMPİYONLUK MAÇI OYNAR
Beşiktaş
'ı yarıştan koparıp Bursa'nın yolunu açan Ankaragücü yine sahneye çıkacaktır.
Tabii bunu şikeyle bağdaştıranlar maç oynanmadan sahneye çıktığı gibi maçtan sonra da yaygara yapacaklar.
Bursa'nın bu süreçten kârlı çıkıp, şampiyonluk yarışında ipi göğüsleyen takım olarak, tarihe damgasını vurması an meselesi. Yeşilbeyazlılar, futbolu sahada oynayıp 2 maçını da kazanarak bu hayali gerçekleştirecek güce de sahip.
Bundan sonra kimin ne söylediği önemli değil.
Önemli olan cumartesi günü oynayacağı
Kayseri maçı. Yeşil-beyazlılar rakibi F.Bahçe'nin ne yapacağını değil, yalnızca bu maçı düşünüyor. Bu karşılaşma bir açından da son maçın provası olacak.
Kayseri sınavından galibiyetle ayrılması halinde Bursa'nın Beşiktaş ile şampiyonluk maçına çıkması çok da uzak bir ihtimal değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor