02 Temmuz 2010 | Cuma

Kimin umurunda

Lig şampiyonluğunu kazanarak adını tarihe altın harflerle yazdıran Bursaspor, gerçekleştirdiği rüya sonrası Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanırken, yerel mahkemeden 'iptal kararının' şokunu yaşamıyor aslında.
Genel kurulun geçersiz sayılması, kendilerini Bursaspor'un başarılı olması için çalışmalara odaklayan yöneticilerin hiç umurunda değil.
Doğrusu da bu. Şampiyonlar Ligi gibi bir organizasyona direkt katılacak olan takım, bununla birlikte Trabzonspor ile oynayacağı Süper Kupa maçına hazırlanırken, eski başkanın açtığı davanın kararına takılıp kalmamalı.
Kaldı ki henüz hukuki süreç tamamlanmadı.
Bu kararın bir de yargıtay ayağı var.
Ama bu kararın zamanlaması hiç de hoş değil.
Enerjisini daha güçlü bir Bursaspor için harcaması gereken yönetim, bir de bununla uğraşmamalı.

TARAFTAR TEDİRGİN OLDU
Açılan davanın tarafları haklı ya da haksız, yaşanan bu süreçte takımın başarısı için birleşmeli.
Sonuçta davayı açan da Bursasporlu. Bu takım kişilerin değil, kentin hatta, dünya arenasında Türkiye'yi temsil edecek olması bakımından ülkenin takımı konumunda. Çok daha dikkatli olunmalı, atılan adımlar önceden düşünülmeli.
Farz edelim yerel mahkemenin bu kararı bağlayıcı olup mevcut yönetimin aldığı kararlar Futbol Federasyonu nezdinde geçerli sayılmazsa ne olur? Bir çuval incir berbat olur. Yönetim ne kadar soğukkanlı olsa da taraftar tedirgin.
Tüm gazetelerde "Bursaspor'a mahkeme şoku" başlığıyla okudukları haberler karşısında şaşkınlar. Şimdi yönetime düşen görev bu olumsuzluğu takıma yansıtmadan ortadan kaldırmak.
Ve bundan sonraki adımları daha dikkatli atmak. Bursa bu problemi de aşar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor