26 Temmuz 2010 | Pazartesi

Temel sağlam

Yeni sezon hazırlıklarının 2'nci etabını Avusturya'da tamamlayan Bursaspor'un kamp karnesine bakıldığında geleceği parlak bir takımın sağlam temeller üzerine kurulduğu anlaşılıyor. Ertuğrul Sağlam, öyle bir takım oluşturmuş ki, oynanan hazırlık maçlarında futbolcuların performansları adeta parmak ısırttı.

4 hazırlık maçından 3 beraberlik ve 1 galibiyet çıkaran yeşil-beyazlı oyuncular, elde edilen skorlarla değil de sergiledikleri futbolla değerlendirildiğinde takım ruhunun, arkadaşlığın ve saha içindeki uyumun en üst seviyede olduğu görülüyor. Kısacası son derece verimli geçtiği her halinden belli olan kampın, Süper Kupa'da, Bursaspor'un Trabzon'dan bir adım öne geçmesini sağladı.
Süper Kupa için kenetlenen bu takımdaki dayanışma ve birliktelik sürdüğü sürece Bursaspor'un bileği kolay kolay bükülmeyecektir. Zaten yeşil-beyazlıları bekleyen maraton öylesine zorlu geçecek ki, oyuncuların futboldan başka düşünecek bir şeyleri olmayacak.

Avrupa çok önemli

Kampta güç depolayan yeşil-beyazlı futbolculardan ayakta kalan formayı kapıp Avrupa arenasında boy gösterecek. Süper Kupa'yı kaldırma şansını yakalayacak. Ve 2. Lig şampiyonluğu için ter dökecek. Yani tüm gözler bu futbolcuların üzerinde olacak. Hele Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek her futbolcuya nasip olmaz. İşte bu şansı yakalayan bu başarıyı gösteren, takımın başarısından başka bir şey düşünmeyen yeşil-beyazlı oyuncular 3 kulvarda da en iyisini yapacaklardır.
Milyon dolarla değil, adam gibi adamlar ile oluşturulan bu kadro Bursa'nın ve Türkiye'nin yüz akı olacaktır.

Kısacası şu andaki tablo oldukça iyi. Bursaspor iyi çalışıyor ve formunu yakaladı. Gerek Avrupa gerekse lig için umut veriyor. Arada bir Süper Kupa'da gelirse enfes olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor