16 Ekim 2010 | Cumartesi

Avantaj kaybetti

Ligin 8. haftasının açılış maçı müthiş bir tempoda başladı. 34'te 4 gol birden izledik. İki kez öne geçen Bursaspor'a karşılık vermekte gecikmeyen konuk ekip, ilk yarıda beraberliği söke söke alarak soyunma odasına gitti.
Skoru koruyamayan, bir de sayısız gol pozisyonundan yararlanamayan yeşil-beyazlılar ise sahayı başı önünde terk etti. Gol düellosuna dönen ilk yarıda avantaj sağlayamayan Bursaspor ikinci yarıya gergin ve endişeli başladı. Rakip skoru korumak isterken, ev sahibi gol bulmak zorundaydı. Ama gol bulması gereken taraf yerine deplasmanda iki gol atan Karabük'ün pozisyona girmesi yeşil beyazlı takımda yürekleri ağza getirdi. Bu dakikalarda Ertuğrul Sağlam değişikliğe giderek, Sercan ve Ergiç'i sahaya sürdü.
Dakikalar ilerlemesine rağmen bir türlü gelmeyen galibiyet golü, oyuncuların stresini artırdığı gibi Sağlam'ı da çileden çıkarttı. Değişiklikler derde derman olmayınca hoca gol için son kozunu oynadı. Yeşil-beyazlıların gol umudu bu kez Nunez oldu. Defansa yaslanan Karabük, Bursaspor'un forvetine geçit vermedi. Sarı kartların havada uçuştuğu maçta Karabük, rakibinin ataklarını yaptığı faullerle kesmeyi başardı. Rakibinin direncini kıramayan Bursaspor ise bunun bedelini iki puanla ödedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor