29 Ocak 2010 | Cuma

Yıldırım ve Polat da Demirören'i destekliyor!

Murat Aksu yaşam tecrübesi ve başarı anlamında, kendisini bile sollayacak isimleri listesine almayı başarmış. Bu en başta öz güven işaretidir. İyi yönetici, kendisinden iyileri de yönetir. Emre Berkin, Murat Akdoğan, Adnan Dalgakıran, başta olmak üzere hepsi hayatın en dik yokuşlarını dümdüz edip, zirveye çıkanlardan. Kariyerleri de cüzdanları da miras değil alın teri özetle.

ÇOK GÜÇLÜ BiR LiSTE
Beşiktaş'a bir şeyler verebilme heyecanıyla dolu çok başarılı isimlerden oluşan çok güçlü bir liste bu. Saygın meslektaşım Gülengül Altınsay ve kendi alanında (sinema) önemli işler yapan (Eşiyle birlikte Amerikalı, Eşkıya gibi filmlere yapımcı olarak imza atan) Mine Kürkçüoğlu Vargı hanımefendinin de listede olması ayrı bir güzellik. Aksu ve güçlü listesi seçimi kazandıkları taktirde ne yapacaklar bunu şimdiden kimse bilemez. Çünkü kazanırlarsa bu ilk deneyimleri olacak. Buna karşılık Demirören'in yeniden seçilmesi halinde ne yapacağı (!) üç, aşağı beş yukarı belli.

BEŞİKTAŞ'I KÖY TAKIMI YAPTI
Beş buçuk yıldır ne yaptıysa, yine onları yapacaktır!. Peki neler yaptı Demirören? Misal, transferlerde kimleri alıp yıldız diye Beşiktaş forması giydirmişti hatırladınız mı? Çağdaş Atan, Fatih Sonkaya, Ali Güneş, Berkant Göktan, Juanfran, Tayfun Korkut, Ali Tandoğan, Adem Dursun, Kürşat, Güven Kocabal, Jun, Gökhan Güleç, Baki Mercimek, Fahri Tatan, Mehmet Yozgatlı, Diatta, Higuain, Seriç, Zapo, Erkan Zengin, Erhan Güven. Bu isimlerin hepsine binlerce, milyonlarca euro verildi. Aralarında bazıları var ki, köy takımında bile oynayamazlardı ama yazık ki onlar bile Beşiktaş forması giydiler.

DAHA NiCE YILDIZLAR ALIR
Öyleyse Demirören tekrar kazanırsa üç yıl içinde Beşiktaş'a böyle onlarca futbolcu daha alacağını tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok. Çünkü bu işi bilmiyor, bilenlere de bırakmıyor nedense. Şu manzaraya bakın Allah aşkına. Beş buçuk yıldaki transferdeki (alım-satım) icraatlarının toplamı 100'ü geçmiş başkanın. Carew, Fatih Sonkaya ve Youla'yı toplam 5 milyon euro kâr ederek satmış. Diğer tüm alım, satımlarda zarar ettirmiş Beşiktaş'ı!. Demirören'in transferdeki başarı oranı yüzde üç özetle! Yürekten inanıyorum ki Fenerbahçe ve Galatasaraylılar'ın en sevdiği Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'dir.

FENER VE CiMBOM KAZANIR
Dolayısıyla Aziz Yıldırım ve Adnan Polat, pazar günü Yıldırım Demirören'in bir üç yıl daha koltukta oturması için dua edeceklerdir. 60 küsur futbolcu daha alsın. 500 milyon dolar daha harcasın. Hastanelere kupa götürsün. Kulüplerinin üçer milyona sattığı Sivok ve Zapo'yu beşe alsın. Borcu bir milyar dolar yapsın. Tabata'taya üç misli fazla para verip Gaziantep'i kurtarsın. Adnan Polat'a "Kupa bizim, lig sizin olsun" desin. Velhasıl kelam, Beşiktaş'ı yerle bir etsin diye, tüm Fenerbahçeliler ve Galatasaraylılar'ın gönülleri Demirören'ledir. Bu nedenle Demirören'in kazanması, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da kazanması anlamına gelecektir bana göre. Önümüzdeki üç yılda arayı biraz daha açacakları için mutluluktan uçacaklardır.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor