20 Mart 2010 | Cumartesi

Kader anı!

Kasımpaşa savunması kontrolsüz ve uyumsuz... Beşiktaş önde baskı kurmayı başarabilse golü de bulacak ama olmuyor. Bobo, Tello, Holosko ve Yusuf hep ayrı telden çalıyorlar. Dört bir yana dağılıp beklemeye geçmişler. Yusuf solda bekliyor, Holosko sağda... Tello bir yandan ikili sıkıştırmadan kurtulmaya çalışırken diğer yandan zeminle boğuşuyor. Kopuk kopuk bir futbol. Buna rağmen savunmanın iki büyük hatası Holosko'ya iki net gol şansı sundu ama Slovak oyuncu ikisini de değerlendiremedi. Yusuf ve Tello'nun yerlerini değiştirmek üçüncü bölgedeki sıkıntıların bir bölümüne çözüm olabilirdi. Denizli bunu yapmadı ve arıza devam etti. Savunmanın önündeki Ernst'le birlikte beş kişi kendi yarı sahasında bekliyor, Necip'le birlikte beş kişi de önde beklemede. Al gözüm seyreyle. Sivok'un rahatsızlanıp çıkması dengeleri Beşiktaş aleyhine bozdu. Yerine giren İbrahim Kaş, Gökhan Güleç'i marke etmek yerine refakatçilik yaptı ve geliyorum diyen gol sonunda geldi.

44.40'ta bitiren ilk hakem
Öne geçince ligimizin her güzide takımı gibi geri yaslanan Kasımpaşa kontrataklarla ikiyi aradı. Bulabilirdi de ama önce Cenk ardından Murat Erdoğan iki net fırsatı harcadılar. Atamayana atarlar kuralı burada girdi devreye. Denizli baktı rakip geriye yaslanmış, öne çıkamayan Ernst ile yerinden kıpırdamayan Holosko'yu çıkarıp, Nihat-Tabata ikilisini sahaya sürerek son kozunu kullandı. Bu değişiklik işe yaradı. Tabata ilk buluştuğu topla Tello'ya harika bir pas verince beraberlik golü geldi. Ardından da Bobo çıktı sahneye. Giden maç geri geldi derken İbrahim Kaş'ın uyuduğu pozisyonda bu kez Şahin eşitliği sağladı. Maçın kader adamı oldu vesselam. Kaybedilen iki puanda büyük payı var. Umarım Denizli artık bu konuda ısrarcı olmaz. İyi futbol olmasa bile bol pozisyonlu, bol gollü, keyifli bir maç izledik. Beşiktaş adına gecenin en iyisi ise neredeyse sıfır hatayla oynayan Ferrari'ydi. Not: Bugüne kadar ekstra zamanı eksik ya da fazla oynatan çok hakem gördüm ama ilk yarıyı 44.40'ta bitiren bir hakemi ilk kez görüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor