14 Ekim 2015 | Çarşamba

Mr. Yuri ve Mr. Vrba!

Mr. Yuri Krasnozhan Letonya galibiyetinizi ve grup beşinciliğinizi kutlarız… Mr. Vrba Hollanda galibiyetinizi ve Fransa'ya gidişinizi kutlarız...
Terim'in hedefi öncelikle beraberlikti net; 4-6-Sıfır dizilişi bu anlama geliyordu… Oğuzhan, Arda, Hakan Çalhanoğlu üçü de birebir aynı tip oyuncular ve üçü birlikte sahada… Diğer üçlü de Selçuk, Ozan ve Volkan, hepsi top cambazı ama mücadele anlamında da eksikler… Futbolun gerçeklerine aykırı bir denemeydi bu fakat maçı tutmak anlamında işe yaradı… Korktuğum kadar fizik olarak ezilmedik İzlanda karşısında… Letonya ve Hollanda'dan gelen haberler sonucu play-off'u garantilediğimiz anda artık direkt bilet için risk alabilirdik… Terim de bunu yaptı… Önce Töre ve Cenk Tosun'u ardından Umut'u sürdü sahaya… Artık kazanmak için oynuyorduk… Töre büyük bir hatayla kızarmasına rağmen sağdan bindirdik, soldan indirdik derken frikikte en iyilerimizden Selçuk geçti topun başına… Nefeslerimizi tutmuştuk, o gol gelirse Fransa'da kendimize otel aramaya başlayacaktık… Hadi Selçuk, bir kez vur, bin sene anlatalım… Saniye şöyle dursun "an" bile uzun geliyor insana böyle zamanlarda… Sonunda Selçuk hareketlendi, ayağını soktu topun yumuşak karnına ve gönderdi doksana… Ben koltuktan düşerken Konya'daki muhteşem tribünler de benden farklı değildi sanırım… Herkes sarmaş dolaş, coşkulu ve boğazı patlarcasına haykırıyor… İnanılmaz kötü başladığımız grupta, küllerimizden doğduk vesselam… Şimdi yapmamız gereken ilk şey yazının başındaki gibi bir maili Kazak ve Çek takımlarının teknik adamlarına göndermektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor