28 Aralık 2015 | Pazartesi

Lionel Ozi!

Beşiktaş ilk 20 dakikada ciddi şekilde bocaladı. Konyaspor'un bu bölümde orta sahaya hakim olduğunu söylemeliyiz. Bunun sebebi takım savunmasına ciddi bir katkı yapmayan Quaresma, Töre, Sosa ve Oğuzhan'ın birlikte sahada olmalarıydı.
Orta saha boş kalınca Atiba ön liberoluktan vazgeçip ön stoper gibi oynamak zorunda kaldı ve oyunun boyu uzadı.
Gomez'le Rhodolfo arasındaki mesafe neredeyse 40 metreye çıktı.
Konyaspor yorulup köşesine çekilince Beşiktaş sazı eline aldı ve orta alanda ciddi bir baskı olmayınca Sosa ve Töre devreye girdi Quaresma zaten iyi oynuyordu Oğuzhan da kıpırdayınca Gomez 2 kez golle burun buruna geldi.
Konyaspor koşamadığı bölümlerde faullerle Beşiktaş'ı durdurmayı denedi, kaleci Serkan da bildiğimiz tavırlarıyla zaman hırsızlığına soyundu!
Hakem Serkan Çınar da bu zaman hırsızlığına seyirci kaldı, kart göstermek şöyle dursun uyarı bile yapmadı. İkinci yarıya iyi başlayan Beşiktaş kalitesini sahaya yansıttığı ilk atakta golü buldu. Ceza sahası içinde Gomez'den seken topu alan Oğuzhan önce kaleci Serkan'ı çalımladı ardından herkesin vuracağı pozisyonda vurmayıp Ali Turan'a bir feyk attı ve uzun süre hafızalardan silinmeyecek şekilde topu filelere gönderdi.

Zirveyi hak ediyorlar
Beşiktaş baskıyı arttırmışken tabela kalktığında Gökhan Töre dururken Quaresma'nın çıkmasıyla hayrete düştük.
Quaresma'nın sarı kartının olması bile bu değişiklikle adalet terazisinin ayarının bozulduğu gerçeğini değiştirmedi!
Olcay girer girmez Gomez'in önüne bıraktı ve Alman panzeri de Beşiktaş'ı rahatlattı. Sonra mı... Sahanın en kötüsü Gökhan topu çatala bıraktı ve onu çıkarmayan Güneş haklı, biz haksız duruma düştük. Can'ımız sağ olsun...
Beşiktaş , Aykut hocanın tekme tokat ağırlıklı, zaman çalarak puan kapmaya yönelik taktiğini dümdüz edip ligin ilk yarısını yerden göğe kadar hak ederek lider tamamladı.
Darısı ligin sonuna...
Kimse kusura bakmasın, bu çocuklar bulundukları yeri fazlasıyla hak ediyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor