16 Ocak 2010 | Cumartesi

Gözler avcıda

G.Saray adına Antalya'daki devre arası kamp süreci tamamlandı önceki gün de İstanbul'a dönüş gerçekleşti. Rijkaard yönetimindeki G.Saray ligin 2. yarısına moralli başlayacak. Yönetim savunmadaki sorunu çözmek adına son anda hedefi 12'den vurdu. Hem stoper hem de sağ bek oynayan Lucas Neill G.Saray için aranan taze kan niteliğinde. Tecrübeli futbolcunun lakabı da ilginç "Kuş Avcısı". Tabii kuş mu, kartal mı, kaplan mı avlayacak onu yakında göreceğiz. Ama referansları inanılmaz güçlü. Defansta Gökhan, Sabri'nin uzun süreli sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek olmaları Neill'in hemen sahne almasına da neden olacak. Önceki gün gerçekleşen tarihi ihalede Digiturk'ün yıllık 321 milyon dolar karşılığında Süper Lig'in yayın haklarını 1 yılı opsiyonlu 5 yıllığına alması futbol aleminde doping etkisi yaptı. Yani bu şu demektir ligin 2. yarısı tam anlamıyla bir puan savaşına dönecektir. Küme düşmesine kesin gözüyle bakılan takımlar bile inanılmaz sürprizler yapabilir can yakabilirler.

Dikkatli davranılmalı

Sondaki ligde kalmak baştaki ise şampiyon olarak ortadaki müthiş pastadan dilim koparmak adına sıradan değil ciddi ciddi mücadele verecek. Artık yöneticisi de hakemi de futbolcusu da çok dikkatli olmalı basit hatalar hatırı sayılır maddi kayıplara neden olabilir. Yöneticiler dikkatli olmalı futbolcu transferinde kılı kırk yarmalı, iyi tercih yapmalılar. Hakemler daha da dikkatli olmalı, takımların kaderleri onların dillerinin ucundaki düdüğe bağlı. Futbolcular da dikkatli olmalı, fair-play ruhu içinde kalmaya özen göstermeliler kimse kimseyi sakatlayıp ekmeğiyle oynamamalı. Linderoth'un inadı nedeniyle yabancı kontenjanını bir türlü boşaltamayan G.Saray'ın önünde tek hedef kaldı. Yerli golcü tercihi. Şu gün itibariyle iki aday var birisi Bursalı Sercan diğeri G.Birliği'nden Mustafa Pektemek. Yakın olan Sercan. Yönetimin çabaladığını yakından biliyorum. Eğer bu gerçekleşirse G.Saray transferde 2 nokta atışı yapan tek takım olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor