09 Mayıs 2010 | Pazar

Yazıklar olsun!

Galatasaray'ın bu sezon adına Ali Sami Yen'deki son maçıydı. Taraftarına mutlu veda edebilirdi. Bırakın geçen maçları hiç olmazsa bu karşılaşma farklı olmalıydı.
Koca sezon yapılan hatalar, tabi ki bir maçta telafi edilemezdi ama hiç olmazsa özür adına, taraftara keyif vermek adına birşeyler yapılabilirdi...
Bunun için de mücadele etmek, gol atmak Antalyaspor'a sahayı dar etmek gerekirdi.
Bunların hiçbirini gerçekleştiremedi dün gece G.Saray. İlk 6 dakikada kaçırılan yüzde yüz iki pozisyonun dışında Cimbom ilk 45'i sahada gezinerek geçirdi. Üstelik lig üçüncülüğü bile garanti değilken..
Artık sahaya kimin çıktığı, sistemin ne olacağı önemli değil. Ligin bitimine bir maç kaldı.
G.Saray için boşa geçen koca bir sezonun hesap zamanı geldi çattı. Bir maç sonra herkes savunmasını vermeli. Yönetim yanlış yabancı tercihi ve boşa giden milyon eurolar için, futbolcular da aldıkları paranın hakkını veremedikleri için camialarına savunma vermek durumundalar.

Tita hemen telafi etti
Antalyaspor
, İstanbul'a korkarak gelmemişti.
Zaten küme düşme endişesini 1-2 hafta önce ortadan kaldırmıştı. Şifo'nun öğrencileri futbolu kötüleştirmedi, hücumdan da sakınmadı.
G.Saray'dan daha çok gol pozisyonuna girdiler, daha sıkı oynadılar puana ihtiyaçları olmadığı halde...
İkinci yarının başında art arda gelen iki golü önemsemiyorum. Arda'nın şut orta karışımı vuruşuna Yalçın ters vurunca G.Saray öne geçti. Bir dakika sonra da Tita arkadaşının yaptığı hatayı hemen telafi edercesine attığı golle skora yeniden eşitlik getirdi.
Antalyaspor, oyunun kontrolünü hep elinde tuttu ve maçı bir an olsun bırakmadı. 90'da oyuna giren Veysel, 91'de ikinci golü atınca Antalyaspor, Fenerbahçe'den sonra G.Saray'ı evinde deviren ikinci takım oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor