12 Eylül 2011 | Pazartesi

Sonuç aldatmasın

Bursa'nın farklı galibiyetine bakarak, maçın kaliteli olduğu sanılmasın. Ev sahibi ekip, ilk yarıda bir pozisyon ve bir duran toptan iki gol çıkardı. İkinci yarı ise Kayseri'nin aldığı risk 3. golü ve Bursa'ya farklı galibiyeti getirdi.
Bursa'nın yeni vitrininde birkaç oyuncunun yerli yerine oturduğu dikkatten kaçmadı.
Orta alanda görev yapan N'Diaye ve Adem, orta alanın güvenliği açısından önemli oyuncular olduklarını kanıtladılar. Ancak defansif anlamda görevlerini iyi yapan bu oyuncuların ofansif katkılarının yetersiz olması Bursa'nın hücum çeşitlemelerinde zayıf kalmasına yol açtı. Tetteh ve Turgay gibi oyuncular sadece Battalla tarafından değil, topyekûn desteklenmeli.

ŞOTA 'B' PLANINI HAZIRLAMALI
Ev sahibi ekibin, savunmasında ise iki çabuk stoper Serdar ve İbrahim'i kullanması, Kayseri'nin Cangele ve Amrabat ile gelişecek Gökhan'la taçlanacak kanat ataklarını eritti.
Kayseri'nin tek hücum planının bu ataklar olması Cangele'nin erken sakatlığı sonucu başarıya ulaşamadı. Şota'nın mutlaka bir B planı yapması şart.
Sonuç olarak Bursa, futbol kalitesi vasatı aşmayan maçta farklı kazanarak, lige iyi bir başlangıç yaptı. Ancak unutmaması gereken, bu görüntünün üzerine çok daha malzeme koymanın gerekliliği. Kayseri ise kadro yapısı ve oyun planını yeniden gözden geçirmeli…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor