04 Kasım 2011 | Cuma

Mutlu yenilgi!

Kiev'in tek özelliği fizik gücü.
Hep arkasında olamasalar da sürekli topun etrafında dolaşımaya çalışıyorlar. Ağır çekim paslaşan, Ukrayna takımını kadar koşması halinde Beşiktaş'ın kalite farkıyla oyunu yönetmesi kaçınılmazdı.
Dün gece böyle oldu.
Tüm Beşiktaşlı oyuncular kendi sınırlarını zorladılar.
Özellikle üç Portekizli'nin fizik gücü anlamında kendilerini aşmaları Beşiktaş'ın ön tarafta daha iyi tutunmasını sağlardı.
Kartal'da yardımlaşma üst düzeydi.
Maçın bazı bölümlerinde paslaşmaları tek kelimeyle göz zevkimizi okşadı... Veli'nin başlattığı bir atak var ki izlemeye doyamazsınız. Simao, Quaresma ve Ernst paslaşmalarının ardından Almeida'nın topun gelişine vurup oyunun yönünü değiştirişini izlerken ise "Bu takım Beşiktaş mı!?" diye kendi kendime sormadan edemedim.

Enerji patlaması
Beşiktaş resmen bir enerji patlaması yaşıyor gibiydi.
Durmak bilmediler. Hele ikinci yarıda bir yüklenişleri var ki Kievli oyuncular nefes alamadılar vesselam.
İlk maçta son saniyede gelen şanssız golle yıkıldıkları gün "Evvel Allah biz bu takımı İnönü'de yeneriz " diyen futbolcu kardeşlerim haklıymış.
Açıkçası bana göre beraberlik maçıydı. Yanıldığım (Ya da yenildiğim!) için ne kadar mutluyum bir bilseniz.
Sezonun en iyi Beşiktaş'ını izledik dün gece. Müthiş bir mücadele gücü ortaya konan bu maça, sahanın en mücadeleci oyuncusunun gol atması da çok yakıştı. Egemen'in golü müthişti. Son saniyelerde Beşiktaş kalesinde yaşananları ise anlatacak kelime bulamıyorum.
Siz biliyorsanız bana da yazın lütfen!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor