20 Haziran 2011 | Pazartesi

Cristiano Demirören!

Cristiano Ronaldo, başkan Yıldırım Demirören'in davetlisi olarak İstanbul'a geldi. Geliş nedeni Demirören AVM'nin açılışı ve 3 günlük tatil. Ortalık bir anda ana-baba günü oldu. Müthiş bir izdiham yaşandı. Yani reklamın ağababası yapılmış oldu.
Bakın futbolun büyüklüğü budur. Futbol sadece futbol değildir. Futbol bir yaşam felsefesidir.
Bu felsefede ne ararsanız var. Politika, ekonomi, sosyoloji, psikoloji... Aklınıza ne gelirse bütün evrensel kavramları futbolun büyüsünde bulabilirsiniz.
Reklam futbolun önemli bir yansımasıdır.
Bu değerlendirmeyi iyi algılayıp uyguladığınız zaman dünyadaki en büyük iletişimi gerçekleştirmiş olursunuz. Bu izdihamı yaratabilecek kaç kişi, kaç meslek var? Quaresma, Guti, Simao, Almeida geldi.
Hepsinin imza töreni muhteşem oldu. Bu açılımla birlikte Galatasaray kulübü de transferlerinde çok önemli isimlere yönelmeye başladı.
Bu bir örnektir. Belki yarın bu patlamayı Fenerbahçe de yapacak.

Şimdi iş Havutçu'ya kalıyor

Taraftarlar şunu istiyor artık:
Ya bizim çok iyi bir futbol takımımız olsun.
Takım olarak onları alkışlayalım. Bizleri futbollarıyla mutlu etsinler. Ya da bizim takımımızın yıldız oyuncuları olsun. Onları yaşam tarzıyla çocuklarımıza, ailemize örnek olacak şekilde benimseyelim, destekleyelim. Beşiktaş'ın futbol felsefesi Demirören'le birlikte son iki yılda müthiş değişmiştir. Sonuçlar tartışılabilir. Takımın oynadığı futbol, taktik, teknik, sistem tartışılabilir. Ama şu bir gerçek ki her şeye rağmen taraftarlar bu yıldızları seyrettikleri için mutludur.
Geçen sezon çok önemli yıldızlar getirildi.
Bu sezon genç-yenetekli (Türk ve yabancı) seçildi. Bu karışımdan müthiş bir takım ortaya çıkabilir. Her şey mükemmel. Bir tek soru işareti var: Tayfur Havutçu.
O bu kadroyu müthiş bir yarışın içinde tutabilecek mi? Demirören, Ronaldo ile "Olmaz" denileni yaptı. Cristiano gibi yıldızlar artık gezmeye değil, futbol oynamaya da gelebilirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor