Arif Çetin

Arif Çetin

11 Temmuz 2010 | Pazar

Çok geç kalındı

Gaziantep maçı için Davraz'ın yolunu tuttuk.
Taraftarın aklı maçtan daha çok transferde. Bu anlamda Şenol Güneş ve Ünal Karaman ile ayrı ayrı görüşme fırsatı yakaladık. Aslında onlar da farkında her şeyin.
Yattara, Teofilo ve Barış Memiş'i yeni katılım olarak görüyorlar. Özellikle Yattara bu sezon fark katacak gri-bordo-mavili formaya.
Oyunda kaldığı 45 dakikalık süre içerisinde ne yaptığını bilen ve arzulu bir kaptan vardı sahada. Kaptanın "istikrar" kelimesi ile arasının iyi olmadığı bilinir. Artık top Yattara'da.
O hâlâ taraftarın gözbebeği. Gerekli motivasyon için her şey hazır. Bundan sonrası ancak kulübün tapusunu onun üzerine yapmak olur.
Selçuk, Colman, Egemen ve Onur ile yeni transferler Glowacki ve Barış Ataş hazır durumdalar. Glowacki'nin topa sert bir yapısı var. Polonyalı'nın bu özelliği, top ile rakibi ayıramayanlar tarafından kırmızıya boyanabilir.
Bu konuya dikkat!

KARAMAN'IN BREZİLYA SEFERİ
Barış Ataş savunmanın sağında fazla sırıtmadı.
Trabzonspor takım olarak iyi yolda. Yani pantolon, ceket ve gömlek uyumu güzel. Ancak bu takıma renk verecek, ayrı bir tat katacak kravat ve yaka mendili gerekli.
Brezilya deyince geçmişi hatırlamamak imkansız.
1.5 ay Güney Amerika'da kaldı eski yönetici Faruk Kanca ve Başbakan Lemi Çelik.
2. etap kampı başlamak üzereyken futbolcu izlemek hangi mantık ile açıklanabilir.
Trabzonspor transfer dönemine hiç ama hiç hazır girmedi. Bu bir... Taraftarın beklentisi, basının olaya yaklaşımı başkanı, hocayı baskı altında tutuyor. Etti mi iki... Yönetim, Şenol hocanın yanına Özyazıcı, Ali Kemal Denizci gibi isimleri dâhil etti. Aslında bu isimlerin başkan danışmanı, başkan vekili gibi unvanlarda görev alması doğru olurdu. Bu da üç...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor