01 Kasım 2010 | Pazartesi

Yürüyüş sürüyor

Kayserispor, ligin dibinde yer alan Kasımpaşaspor'u yenik duruma düştüğü maçta mağlup edip zirve yarışını sürdürdü. Beşiktaş zaferinden sonra hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupası'ndaKarşıyaka'ya sürpriz bir şekilde elenip kupaya erken veda eden Kayserispor için dünkü Kasımpaşa maçı çok önemliydi.
Perşembe akşamı 120 dakikalık bir efor sarfeden Kayserispor'un, zirvedeki iddiasını sürdürmesinin yanı sıra rakibin ligde bulunduğu konum maçın önemini daha da arttırmıştı. Kasımpaşa karşısında yenik duruma düşmesine rağmen, belki eski maçlara oranla futbol olarak çok iyi olmasa da oyun disiplininden kopmayan, yardımlaşan, mücadele eden Kayserispor, bunun karşılığını almayı başardı ve lider Bursa ile aradaki puan farkını bire indirdi.

Şota'nın hamleleri iyiydi
Karşıyaka
karşısında sarfedilen 120 dakikalık efor, takımı futbol olarak etkiledi.
İkinci yarıda da zaman zaman fiziki düşüşler yaşansa da Şota, yerinde yaptığı müdahalelerle takımı diri tutmayı başardı. Kayserispor, geçmiş maçlarda olduğu gibi dünkü karşılaşma da kornerlerden iki gol buldu. Bursaspor ile birlikte ligin tartışmasız en iyi duran top kullanan ekibi konumunda.
Ev sahibi Kasımpaşa, ligde bulunduğu konumdan dolayı stresli çıktığı maçta karşısında sabırlı, ne yaptığını bilen, alanı iyi kapatan bir takım bulunca, bütün umutlarını Ersen Martin'e atılacak uzun toplara bağladı. Ersen Martin, genelde hava toplarını alsa da bu oyuncunun tehlikeli bölgeden uzak topla buluşması ve dönen topları da Kayseripor'un alması fazla sorun yaşatmadı.
Sonuç olarak Kayseri zirveye yaklaşıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor