19 Aralık 2010 | Pazar

Ömer işi bitirdi

Kayserispor zaman zaman zorlandığı maçta Bucaspor engelini, genç yıldızı Ömer'in golleriyle geçip devreyi mutlu kapattı. Son dört maçta galibiyete hasret kalan sarı-kırmızılı takım, Buca karşısına da sıkıntılı çıktı. Cangele, Troisi, Zalayeta, Eren Güngör, Santana, Önder Turacı sakatlıkları nedeniyle forma giyemediler.
Teknik direktör Şota, takımın yarısı eksik olmasına rağmen bütün planlarını üç puan üzerine yapmıştı. Buca karşısında alınacak üç puan, ikinci devre öncesi Kayserispor için büyük önem taşıyordu. Kayserispor klasik oyun şablonuyla mücadele etti. Ayağa yerden paslar, kanat adamlarının koşu yoluna atılacak toplar ve ölü toplarla skoru lehine çevirme düşüncesindeydi. Ali Bilgin ve Abdülkadir'in etkisiz oyunu, final paslarındaki hatalar ve hücuma çıkarken kaptırılan toplar, takımın en büyük sıkıntısıydı.
Acak ikinci yarıda Ömer imdada yetişti.

Buca beraberliğe gelmişti
Konuk ekipte, Samet Aybaba önce bir puanı hedeflemişti. Oyunu sahasında kabul eden Bucaspor, Musa Aydın'ın koşu yolu ve Alberto'ya atılacak uzun topların yanı sıra, orta sahada kapılacak toplarla ani atağa çıkıp gol bulmayı hedefledi.
Özellikle kaptıkları toplarla bu amaçlarına zaman zaman çok yaklaştılar. Şota, iki kanat oyuncusu M. Eren ve Ali Bilgin'i kenara aldı, Ömer ve Furkan'ı sahaya sürüp, gol bulmayı amaçladı. Özellikle Furkan'ın ceza sahasına yaptığı koşular, rakibi bozdu. Moritz'in kaleciden dönen topunu takip eden Ömer, rakibin kilidini açtı. Genç oyuncu daha sonra 2. golü de atıp işi bitirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor