07 Aralık 2010 | Salı

Mükemmel tempo

Kayserispor ile Eskişehirspor arasındaki maçta yaşanan tempo mükemmeldi.
Her iki takım da maçı kazanabilirdi. Belki de beraberlik en iyi sonuç oldu. Zirveden kopmama yarışı veren Kayserispor haftanın kapanış maçında Eskişehirspor'u mutlaka yenmek için sahaya çıktı. Ancak belki sakatlarının çokluğundan belki de önceki maçlarda yakaladığı formu kaybetmesinden dolayı çok iyi bir görüntü çizemedi.
Maça iyi başlayan, oyunu yönlendiren taraf konuk ekip Eskişehirspor'du. Bülent Uygun'un talebeleri erken golle skoru lehine çevirince, ilk 25 dakika maça istedikleri gibi hükmettiler. Kayserispor'un en büyük özelliği olan pas trafiğini engelleyen, orta sahada rakibe yakın oynayan, oyun kurma imkanı tanımayan ve aldıkları toplarla hızlı atağa çıkan Eskişehirspor farkı açacak pozisyonları değerlendiremedi.
Erken gelen golün şokunu uzun süre atlatamayan Kayseri, devrenin ortalarından itibaren maça önce ortak oldu sonra kontrolu ele geçirdi. Mehmet Eren, Hasan Ali ve Ömer'in kanat bindirmeleri, Moritz, Abdullah ve Selim'in sorumluluk almasının karşılığını beraberlik golüyle aldı. İkinci yarıda Eskişehirspor, oyunu kendi yarı alanında kabul edip, oynamaktan çok oynatmamayı tercih etti. Burhan ile gole de ulaştılar.
Sonuçta gelen beraberlik belki de maçın hakkıydı.
Ancak Şota'nın eriyen Kayserispor'un futbol gücüne bir çare bulması gerekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor