24 Ağustos 2010 | Salı

Avrupa niyetine

Gol düellosunu Trabzonspor kazandı. Maçın sürati, kalitesi ve golleri, iki takımın büyüklüğüne yakıştı. Saha ve tribünlerin centilmenlikleri alkışı hak etti. Maç, Avrupa öncesinde iyi bir prova oldu. Yeni çimlerin berbatlığı, top kontrolünü zorlaştırdı ve Semih ile Glowacki'yi sakatladı. Trabzonspor baskılı oynadı. Ancak, orta sahasındakilerin resepsiyon memuru gibi gelene gidene "buyrun" ikramı, savunmaya zor anlar yaşattı. Bordomavililer farkı kaçırdı. Kendine oynayan Alanzinho'ya Şenol Güneş, 45 dakika dayandı. Önü boş Cale öldü, bitti. Aykut Kocaman'ın Stoch hamlesi, Fenerbahçe'ye hız kazandırdı. Onur'un Mehmet Topuz'un ikinci golünde hatası büyüktü.

Pilleri tükendi
Trabzonspor ikinci yarıya da süratli başladı. Teofilo ve Yattara'nın kaçırdığı goller saçbaş yoldururken, Santos da boş kaleye topu bırakamadı. Sarı-lacivertliler, kontraatakta Niang ile gol aradı. Bordo-mavililer, geriye dönmekte zorlanan rakibinin savunmasının arkasına attığı toplarla bir yığın pozisyonu harcadı. Atış özürlüsü Colman, dün bir penaltı daha kaçırdı. Bu yarıda da iki takım da harika bir oyun ortaya koydu. Ancak maçı kazanan Trabzonspor oldu. Maç sonrasında kolbastı da gerçekten mükemmeldi. Ancak iki takımın da pili bitti. Bakalım perşembe günü Avrupa'da ne yapacaklar? Başarılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor