04 Ekim 2010 | Pazartesi

Hakeme rağmen

Trabzonspor, Beşiktaş'ı durdurdu. Bordomavililer, her fırtınalı dönem sonrasında olduğu gibi yine büyük bir sürpriz yaparak Avrupa fatihi Beşiktaş'ı devirdi.
Trabzonspor dün gece öylesine çok gol kaçırdı ki, siyah-beyazlılar tarihi farktan kurtuldu. Mücadelesi ve skorborda yansatılamayan pozisyonlarıyla adına yakışan bir maç oldu.
İlk yarıda Yattara sahada dolaştı. Ancak, Şenol Güneş bu boşluğu ikinci yarının hemen başında Ceyhun ile doldurdu.
Bordo-mavili takımda Serkan ile Engin harika mücadele etti, Burak ise Beşiktaş savunmasını hırpaladı. Beşiktaş'ın ilk yarının sonlarına doğru üstünlüğü sonucu etkilemedi.

Emeğin mükafatı

Trabzonspor, galibiyeti hak etti. Bu yarıda Şenol Güneş, Burak'ı sağa çekti, Ceyhun'u stopere, Barış'ı da orta alana. Colman yine herkesi çıldırttı. Hele son dakikada kaçırdığı gol affedilir gibi değil idi.
Colman, maç boyunca takımının ayağındaki pranga oldu. Trabzonspor, bu yarıda savunmayı önde kurdu.
Ancak, Beşiktaş sağlı sollu saldırdı. Siyahbeyazlılar son dakikadaki serbest atışı değerlendiremedi. Teofilo kırmızı kartı hak etmedi. Zor bir maç oldu. Trabzonspor kazandı. Ancak, bu galibiyet kimseyi kandırmasın. Müftüoğlu ise ilk yarıda konuk takımın oyuncusu gibi idi.
Beşiktaş'ın sert futboluna hayli prim verdi.
Kuddusi Müftüoğlu, ters kararlarıyla ve Beşiktaşlılara göstermediği kartlarıyla tribünleri hayli kızdırdı. Maçtan sonraki kolbastı emeğin mükafatı idi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor