21 Mart 2011 | Pazartesi

Alkış ve teşekkür

Türkiye'den bir Avrupa şampiyonu daha çıktı. Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'a bize bu heyecanı ve zaferi yaşattığı için teşekkürler.
Başkan, yöneticiler, koç Giovanni Guidetti ve yardımcıları ile inanç, hırs, beraberlik dersi vererek şampiyon olan voleybolculara teşekkürler. Bu kadar değil elbette. İş çok eskilerden başlıyor. Türk voleybolunu Kapıkule'den çıkaran rahmetli Şakir Eczacıbaşı'nı unutan vefasızlık eder. O kadar çok emekçi geçti ki bu filenin altından.
Sürekli "Fenerbahçe futbol değil, spor kulübüdür" diyerek ufku genişleten Aziz Yıldırım'a teşekkürler. Fenerbahçe'ye sponsor olarak destek verip dünya markası yapan Mehmet Ali Aydınlar'a teşekkürler.

Yabancıya gitmedi
Acıbadem ile Fenerbahçe sınıf yükseldi. Fenerbahçe ile de hem heyecan arttı, hem tribünler de doldu.
Fenerbahçe Acıbadem, ev sahipliği yaptığı organizasyonda Avrupa üçüncüsü oldu. Bu spordur, seneye şampiyon da olurlar. Böylesine en büyük turnuvayı İstanbul'a getirip, 65 ülkeye yayınlatıp Türkiye'nin reklamını yapmak çok önemli.
Yemeği Fenerbahçe Acıbadem pişirdi, Vakıfbank Güneş Sigorta da yedi. Yani yabancıya gitmedi. İki gün boyunca, gerek salonda, gerekse ekranları başındakiler voleybola doydular. Durup dinlenmeden güzel yayınlar yapan TRT'ye de teşekkürler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor