11 Eylül 2011 | Pazar

1 puan kazançtır

Stresli geçen yaz döneminden sonra hele şükür lig başladı. Trabzonspor, son dakikaya kadar önde götürdüğü maçtan 1 puan alabildi. Zor maç oldu. Şenol Güneş, elindeki zengin ve kalabalık kadronun Manisaspor'a yetecek kadarını sahaya sürmüştü! İki gün sonra oynanacak Şampiyonlar Ligi'ndeki İnter maçı yalnız Türk futbolu için değil, Şenol Güneş için de önemli bir yer tutuyordu. Bu nedenle hayli eksik vardı bordo-mavili takımda. 2 sezon önce transferi gündeme gelenMakukula, kendisine "İkinci lig takımı oyuncusu" diyenleri hiç unutmamış. Ağır sıklet boksörünü andıran siyahi oyuncu dün gece ilk yarıda buldozer gibi savunmayı dağıttı. Destekleyen olsa idi, Trabzonspor'un işi daha ilk yarıda zora girerdi. Bu yarıda Tolga, Adrian ve Burak iyiydi.

Değişiklik yaramadı
İlk devrenin sonunda İsaac'ın atılması Manisaspor'u hırslandırdı. Trabzonspor rahat top çevirdi göründü, atak yaptı. Manisaspor ise, hiç de öyle "Gel paşam" demedi. İyi de mücadele ettiler. Hele birçok kez dirençsiz orta alanı rahat geçerek konuk savunmaya ecel terleri döktürdü. Henrique, Cech ve Alanzinho'nun girmesinden sonra Serkan ortaya, Celustka da savunmanın sağına geçti. İlker 2-3 pozisyonda gole izin vermedi. Bordo-mavili savunma sonradan giren Simpson'u kontrol edemedi. Simpson da golünü attı. Ligin ilk maçıdır. Geçmiş sezonlardan daha uzun bir maraton olacak. Gördük ki, Şampiyonlar Ligi ile Süper Lig'i birlikte götürecek Trabzonspor'un eksikleri var. Dün geceki maç ölçü olmamalı. Ama Trabzonspor, artık bulutların üzerinden inmeli. Dün geceki dağınık Trabzonspor'un aldığı 1 puan kazanç sayılmalı. Bu kadar dağınık bir görüntü içinde olmamalıydılar. NOT: Hakemliğine sözümüz olmayan Cüneyt Çakır'ın dün gece tribünlerdeki aşırı küfre neden bu kadar göz yumduğunu da anlamak imkansızdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor