Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

01 Şubat 2014 | Cumartesi

Kart çok, gol yok!

22.haftasını geride bıraktığımız ligin gol anlamında en kısır haftasını geride bıraktık. 9 maçta sadece 9 gol seyrettiğimiz haftada, haftaya damgasını vuran hakem kararları vardı. 5 kırmızı kart, 44 sarı kart ve 3 penaltı kararı; Fethiyespor-
Samsunspor maçında, hakem Süleyman Abay'ın önce gole hükmedip, iki dakika sonra golü iptal etmesi, verilen 3 penaltıdan ikisinin kaçması sezonun değil, sadece bu haftanın dikkat çeken notlarıydı.

Yenilmeyen Armada!
Haftanın en önemli maçı diye heyecanla beklediğimiz İstanbul BB-Ankaraspor maçı adeta uyuttu.Doka'nın kaçırdığı penaltı maçın skorunu tabelaya yansıttı.
Tecrübeli oyuncu üst üste ikinci penaltısını gol yapamadı.
Lider Ankaraspor ise zirvede emin adımlarla ilerliyor.
Son 3 maçında gol bile yemeyen Leoparlar, 11.deplasmanında da mağlup edilemedi.
Dahası, 12 haftadır yenilgi yüzü görmüyorlar.

Deplasman fatihi Urfa
9 gollü haftada dört maç 0-0 sonuçlandı, dört evsahibi takım galip geldi. PTT 1. Lig'de 22. haftanın haftanın dış sahada kazanan tek takımı Reha Kapsal'ın çalıştırdığı Şanlıurfaspor oldu.
Yeşil-sarılı takımın 5 hafta sonra 3 puanla tanıştığını, evinde sadece 9 puan toplayabilen güneydoğu ekibinin deplasmanlarda tam 20 puan topladığını yazarsak başlığın ne kadar isabetli olduğunu teyit etmiş olmaz mıyız? Adanaspor'un 9 haftadır kaybettiği, Fethiyespor ve Mersin İdman Yurdu'nun 9 haftadır kaybetmediği PTT 1.Lig'de; Adana Demirspor yeni yönetimi ile adeta uçuşa geçti.
4 maçta 12 puan topladılar.Son bir not, Samsunspor 6 haftadır yenilmiyor.Tavşanlı ve Denizli adeta şeytanın bacağını kırdılar.

Alt ligler kaynıyor!
PTT 1.Lig'i takip ediyoruz ama aşağıda olup-bitenleri de üzülerek takipteyiz.
Bu kadar yoğun gündem arasında, bir dönemin sükseli takımı Siirtspor ve Bingölspor'un lig bitmeden ligden çekildiğini, maçlara çıkacak kadroyu bile kuramadıklarını görmek hepimizi üzdü.
Sadece bu iki takım mı; iki yıl önceye kadar 2. Lig'de başa oynayan Bozüyükspor ve Çankırıspor'un da maçlara çıkamaması, feryat eden takımların ilk ayak sesleri sayılmalı. Sadece uçak biletlerini almak yetmez, kalıcı çözümler üretmek lazım.

TFF çözüm üretmeli!
TFF derhal takımlar ile biraraya gelmeli, sıkıntılarını dinlemeli ve çözüm üretmeli.
Futbolumuzun altı olmadan üstü olmaz!
Hiçbir şey aklınıza gelmiyorsa, daha çok iddiaa programına almanız, maçlarını da hafta içi oynatmanız yeterli!
Yarın çok geç olabilir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor