Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

18 Şubat 2014 | Salı

Balıkesir'e dikkat!

Bir hafta içine sıkıştırılmış, üç haftalık heyecanın ilk haftası olan 25. hafta maçları tamamlandı.
Lider Ankaraspor, puan eşitliği ile girdiği haftada rakibi İstanbul Büyükşehir Belediye'nin Mersin deplasmanında 2-2 berabere kalmasıyla, evinde zorlansa da Tekden Denizlispor'u yenip 2 puanlık bir avantaj yakaladı. Bu hafta; 6 takım evinde kazanırken, dışarıda tek kazanan ekip Fethiyespor oldu. 2 maç ise berabere sonuçlandı. 20 gol atıldı. Hakemler 2 kırmızı, 53 sarı kart gösterdiler.
Ligde bu yıl en çok alkışı Balıkesirspor hak ediyor.
İlk gece maçını oynayan kırmızı- beyazlılar, yeni çıktıkları ligde, 48 puan yaptı ve müthiş yarışın en iddialı takipçisi oldular. İsmail Ertekin ve talebelerini kutluyoruz.

Peş peşe heyecan!
Ligde 25, 26, 27 hafta heyecanı, hafta içi ve hafta sonu oynanacak maçlarla devam edecek. Bilhassa üstte ve altta sıralama daha da belirginleşebilir.
Bu haftanın, zirvedeki en önemli maçında nefesler kesildi.
Anıl Karaer'in müthiş iki golle yıldızlaştığı maçta, öne geçen taraf Mersin İdman Yurdu olmasına rağmen, galibiyete kaçıran taraf, misafir İstanbul Büyükşehir Belediye oldu.

Orduspor kızgın
Evinde çok rahat kazanacağı beklenen Orduspor, 2 nizami golünün sayılmamasıyla evinde Kahramanmaraşspor'la golsüz berabere kaldı. Bu puan, ligde son sırada ve umutsuz Kahramanmaraş'a fayda sağlar mı bilinmez ama Orduspor'a çok pahalıya patlayacağı kesin Hakemler, "Aman dikkat!"

Fethiye dışarıda güldü
Ligde bu hafta ateş hattındaki takımların da maçları vardı. Fethiyespor deplasmanda Şanlıurfa'yı yenip, ilk defa küme düşme hattının dışına çıkarken, geçen hafta Balıkesir, bu hafta Samsunspor'a kaybeden Boluspor ise ateş hattının tam merkezinde artık. Bu mağlubiyet sonrası Besim Durmuş ile de yollar ayrıldı. Haftanın bir diğer kritik maçında Adanaspor, Tavşanlı Linyitspor'u mağlup ederek umudunu gelecek haftalara taşıdı.
Ligdeki iki İzmir temsilcisi de kazanmayı bildi.
Bucaspor evinde Adana Demirspor'u son dakikalarda bulduğu golle mağlup etti.
Karşıyaka ise Ege derbisinde Manisaspor'a karşı, geride başladığı karşılaşmayı teknik direktör Yusuf Şimşek'in tam zamanında yaptığı oyuncu değişiklikleri ile 3-2 kazanmayı bildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor