25 Mart 2014 | Salı

Aklın yolu!

Fenerbahçe bu sezon deplasmanda ilk kez sakin ve akıllı oynadı. Ayağa pas yapıp, daha ilk dakikadan orta saha üstünlüğünü ele geçiren Kanarya, bu galibiyetle bence şampiyonluğu garantiledi. Sakin olunca her şey kolay oluyor. Puan olarak rakiplerinden öndeyken sen değil, rakibin panik yapacak!
Emenike'yi ilk kez Emenike gibi kullandı ErsunYanal.
Emenike; adam eksiltebilen, çalım atabilen ve hava toplarına hakim bir oyuncu değil. Boş alan bulduğunda süratle sonuca giden, vücudunu çok iyi kullanan bir futbolcu. Orta sahadan atılan uzun toplarda boş alan bulan Emenike, rakip stoperleri adeta "sırtına alarak" gollerini attı.
G.Antep'in savunmacıları onu durdurmakta aciz kaldı. Yanal'ın agresif oyun yerine, "akıl taktiğini" kullanması onun büyük takım hocası olma yolunda geliştiğini gösteriyor aslında... Şampiyonluk yolunda alınacak her puanın önemi çok büyük.

Mert umutlandırdı
Fenerbahçe'ye ilk geldiği günlerde, "bol gollü" galibiyetler ve agresif bir takım vadeden Yanal, sonunda, "aklın" yoluna girdi.
Dün gece yaptığı değişiklikler dahi bunun açık bir göstergesi… Skoru korumak, oyuncu dinlendirmek, oyunu istediğin gibi oynatmak büyük takımın büyük hocasının marifetidir.
Volkan'ın yokluğunda kaleye geçen Mert'i izleyince umutlandım.
Bu çocuk yıllarca Fenerbahçe'nin kalesini koruyabilecek kalibrede.
Çok iyi başladı, çok iyi bitirdi.
Allah nazardan saklasın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor