06 Mart 2011 | Pazar

Geri sayım başladı

On bir haftalık kabusun bitmesini bekleyen ve sadece güzel futbol oynamaya çalışarak bu lig tarihinin belki de en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray'ın, ligin iyi ekiplerinden Karabükspor'la Arena Stadı'ndaki yenilmezliğini sürdürme mücadelesinin zevkli geçmesini bekliyordum. Sahaya dizilişe baktığımızda, takıntılarını bir kenara bırakıp, ideal kadro kurgusuyla maça başlayan Hagi'nin aklı, lig ve kupa gittikten sonra mı başına gelmiş. Belli ki başkandan sert bir uyarı almış. Forvet arkasında Stancu, ön liberoda Cana, sağda Neill görüldü ki gayet iyi bir oyun ortaya koydular. Verilmeyen iki penaltı ve direkten dönen Baros'un pozisyonu gol olsaydı maç ilk yarıda kopmuştu.

Meral'in tavrı hoş değildi
Hakem İlker Meral'in iki takım oyuncularına karşı takındığı mimikler ve tavırlar hiç hoş değildi. Ayrıca yaptığı hatalar da cabası. Bu maçı idare edemeyecekse hangi maçı idare edecek! Çok zor maçlarda gençlerle maça başlayan Hagi bu maçta bir tane bile gence şans vermemiş. Sakat oyuncuların birkaçı on birde, diğerleri de yedek kulubesinde sıralanmış duruyorlardı. Hepsi aynı anda mı iyileşiverdiler. Bu ne tesadüf. Yoksa bundan önceki zor şartlarda sorumluluk almaktan kaçıyorlar mıydı? Kimsenin bu yükün altına girmediği bir takımda, karşılıklı diyalogların da zayıf olunca başarısızlık kaçınılmaz. Hagi'nin kompleksleri, tecrübelilerin aşırı ukala ve duyarsızlıkları ve futbol kapasitelerinin de kısıtlı oluşlarından dolayı bu sezon maalesef güme gitti. Bu kadar olaydan sonra bütün ihale tabii ki Ayhan'da kalmamalı. Bir tek Adnan Sezgin istifa etmemeli. Mutlaka ilerleyen günlerde arkası gelecek diye bekliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor