14 Mart 2011 | Pazartesi

'Aydın'lık baltalandı

Artık yendiğinde sevinilmeyecek, yenildiğinde de üzülünmeyecek bir durumdaki Galatasaray için bu güzel havadaki maç adeta antrenman niteliğindeydi.
Taraftar öyle bir halde ki artık her şeye alıştı nasıl olsa! Ayhan, Aydın ve Kewell'lı bir 11'le maça başlayan, kadroda radikal değişikler yapan Hagi elindeki malzemeyle iyice oynasın dursun.
Belki bir şeyler tutturuverir. Bunun için daha uygun bir ortam, bir daha herhalde bulamaz. Çünkü hocalık kariyeri bence çok uzun sürmeyecek. Daha önceleri de yazdığım gibi Hagi'nin en iyi yapacağı iş kendisi gibi yetenekli oyuncular yetiştirmek. Pino, Kewell ve Stancu'nun yer değiştirerek oynamaları Ankaragücü karşısında net pozisyonlara girmelerini sağladı. İlk gol de Kewell-Pino ortaklığıyla geldi.
Fakat defans bloğu içler acısı olduğu için gol yeme olasılığı çok yüksekti.

Gitmek de bir hizmettir

Nitekim ikinci yarı başında Hakan Balta kendisinden 10 cm kısa adamı, topu izlediği için tutamadı. Bu hataları diğer gollere de sebep oldu.
Barış ve Mustafa'nın Yekta'dan daha fazla katkı sağlayacağını düşünmek ve de bunu uygulamak cinayettir. Serdar Özkan ve Uğur eski kurmaylarına iyi nazire yaptılar.
Galatasaray'dayken aklınız nerdeydi.
Aydın iyi takipçiliğiyle ve de Pino mükemmel vuruşuyla 2. gole imza attı. Bundan sonra böyle güzel goller görmek en azından seyir zevkimizi artırıyor. Aydın bu futbolunun devamını getirmeli ki kalıcı olabilsin.
Büyük takımda küçük düşüncülere yer olmaz.
Sen skoru korumaya gidersen bitersin. Defans oyuncun da sana yardım ederse mağlubiyet serisi son bulmaz. Hagi, gitmek de büyük hizmettir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor