08 Mart 2010 | Pazartesi

Tebrikler Rüştü

İç transfer çalışmalarına başlayan yönetimin kaleci Rüştü ile anlaşmış olmasına çok sevindim. Bu haberi alır almaz tüm arkadaşlarımla paylaşmak istedim. Çok başarılı bir transfer çalışması olmuş. Eminim ki yönetimi çok zorlamıştır, alacağı ücret konusunda… Bu görüşmelerden en önemlisi İbrahim Toraman ve Serdar Özkan olacaktır. Toraman demişken birkaç sözüm var Milli Takım seçmenlerine, yani Oğuz Çetin'e. Fatih Terim hoca milli takımlar sorumlusu iken, yanılmıyorsam Malta maçı sonrası İbrahim'in yaptığı açıklamalar nedeniyle fikir ayrılığına düştüğü için Milli Takım kadrosuna alınmamasına bir anlam vermek mümkün. Fatih hocanın ayrılığının ardından oynanan ilk maçta, ligin en az gol yiyen takımının savunma oyuncusu İbrahim Toraman'ın alınmamasına bir anlam vermek imkansız. Toraman da acaba "Ağzımla kuş tutsam bile beni Milli Takım'a almazlar" diye bir açıklama mı yapmalı. Hatırlayacağınız gibi Ayhan Akman, bir dergiye verdiği bu röportaj sonrası, Malta ve Macaristan maçı kadrosuna alınmıştı. Tam iki gün sonra…

Yazıcı'dan zeytin dalı

Bu arada dün öğle saatlerinde Bursaspor Başkanı Sayın İbrahim Yazıcı ile Ulus'taki evinde bir araya geldik. Malum Diyarbakırspor maçında yaşananların ardından geçmiş olsun ziyaretiydi benimki. Kendisine sohbetin sonunda, "Sayın başkan, ligin son maçını Beşiktaş ile oynayacaksınız. Taraftar gelecek mi?" diye sordum. Gerçekten Beşiktaş yönetiminin değerlendirmesi ve karşılık vermesi gereken bir cevap aldım kendisinden: "Sezonun son maçında Bursaspor şampiyonluk potasında ise Beşiktaş'ın şansı kalmadıysa tribünleri Beşiktaş taraftarına açacağım." Bu cevap beni inanılmaz memnunetti. Yazıcı'dan bir zeytin dalı uzatıldı, bu zeytin dalına karşılık verilmeli. Yoksa tribün terörünün ve tribün teröristlerinin önüne geçemeyiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor