17 Nisan 2010 | Cumartesi

Yanlış ve ayıp

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'e gönderdiği telefon mesajı gündeme bomba gibi düştü. Bu olayın perde arkasında olanlara baktığınızda kulaklarınıza ve gözlerinize inanamayacaksınız. Gençlik yıllarına dayanan dostluklarda kim bilir Demirören ile Özgener arasında nasıl mesajlaşmalar olmuştur. Özgener diyor ki; "Ben bir kurumu temsil ediyorum". Peki, Demirören mahalle apartmanını mı yönetiyor? Bir kulüp başkanı, federasyon başkanına, makamlar arası bir yazı göndermek istese, kulübün antetli kağıdını kullanır ve altına da o meşhur ıslak imzasını atar. Aynı Özgener ve Oğuz Sarvan o zaman Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer'in kendilerine bıraktığı sesli mesajları da medya ile paylaşsın. Sayın Özgener'in, "Ben, medyaya servis yapmadım" sözleri gerçeği yansıtıyor olabilir. Ne var ki Özgener, Demirören'den gelen mesajı, medya ilişkileri uzmanı olan, spor servisleri müdürleri ile sürekli yemekler yiyen bir kimseye göndermedi ise!

Beşiktaş'ı kullanmayın

Koltuk gelip geçici, federasyon ve şirketler kalıcıdır. Sayın Özgener bu davranışı ile özel hayatında da güven sarsmaz mı? Kendisine olan yakınlığını göz önünde bulundurarak, kendince samimi bir mesajı medya ile paylaşan bir iş adamının güveni sorgulanmaz mı? Bu şekilde aklıma bir sürü soru geliyor. Gelelim muhteşem atamalara imza atan Merkez Hakem Komitesi'ne... İnsanların, birilerini idare edeceğim diye Don Kişot'un yel değirmeni olarak Beşiktaş'ı kullanmaları beni çok üzüyor. Bir araya geldiğimizde, "Biz hiçbir kulübe yakın değiliz" açıklamaları ile ancak kendinizi kandırırsınız. Beşiktaş, "Hüseyin Göçek'i istemiyoruz" derken gösterdiğiniz haklı tavrın peşinde olacağıma inanın. Bakalım aynı istikrarı diğer kulüplerin maçlarında gösterecek misiniz? Bu sözlerim maçın hakemi Hüseyin Göçek ile ilgili değil. Türkiye liglerinde bu derbileri yöneterek iyi hakem olmuş çok insan var. Bu şansı sonuna kadar hak ediyor Göçek. Umarım hakem şansı yanında olur dostum, yoksa bir hakemi daha kaybedeceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor