03 Mayıs 2010 | Pazartesi

İşte yeni kadro bu!

Beşiktaş'ın vergi borcu haberleri gölgesinde çıktığı Diyarbakırspor maçındaki kadrosu, yeni sezonun Beşiktaş'ını oluşturdu.
Yıldız transferinin yapılacağı duyumları, transfer sezonunun sonuna kadar devam edecek. Hafta içinde ikinci başkan Metin Keçeli ile konuştum. Yeni sezon için çok olumlu bir tablo çizmedi. Tabii Necip, Rıdvan ve İsmail Köybaşı isimlerinin olumsuz görüyorsanız.
Bu üç isim siyah-beyazlı takımın yeni sezondaki bankoları olacak.
3 transfer hazır anlayacağınız. Bunlara sakatlıktan kurtulan iyi bir Delgado'yu da eklersek transfer sayısı dört oldu. Keçeli'nin söylediklerinden yeni sezon için söz verenlerin harekete geçmesi gerektiğini anladım.
Sayın Mansimov'un ( böyle bir söz verdi ise) verdiği sözü yerine getirmesi için dualara başlamak gerek. Kimse yanlış anlamasın Akaretlerde yönetim kurulu sandalyesine oturmanın karşılığı olmalı.

Gözümüzün pasını sildi
Buna ister mesai deyin, ister nakit para. Karşılığını nasıl verirseniz verin önemli olan camia için bir şeyler yapmak. Sayın Mansimov'un bir türlü açılamayan Beşiktaş Televizyonu için destek verdiğini biliyoruz.
Nereden nereye geldik. Dün akşam oynanan maçın kadro yapısı beni buralara getirdi.
Uzun lafın kısası Mansimov'un desteği ile yapılacak transfer dışında kimse transfer beklemesin.
Bence bu takıma yıldız bir transfer de gerekmiyor.
Dün sahadaki Nihat'ın yeni sezonda daha da iştahlı olacağını da düşünürsek, yeni sezon için umutlu konuşmak zor olmaz. Çapraz koşular yapan alan boşaltan ve eski günlerindeki gibi toplara sert vuran Nihat benim gözümdeki pası sildi.
Son olarak genç oyunculara Diyarbakırspor maçında şans veren Mustafa Denizli'nin bu seçimleri yeni sezonun hazırlığı niteliğindeydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor