13 Mayıs 2010 | Perşembe

Transfer açılımı

Rıdvan'ınsakatlığı nedeniyle yazdığım yazı için gelen tepkilere teşekkür ederek başlamak istedim. Benim için, fırsat bulmuş ve eline geçen fırsatı iyi değerlendiren bir oyuncunun kaderinin bu denli baş aşağı gitmesi uykularımı kaçırıyor. Hasta yatağında yönetimin tam kadro, genç oyuncunun yanında olduğunu görmek biraz içimi rahatlattı.
Güne iyi başlamamdaki bir başka neden ise Batuhan'ın 2 milyon euro karşılığında Eskişehirspor'a satılması. "Allah Allah!" dediğinizi duyar gibiyim. Evet Batuhan'ın gönderilmesine sevindim.
Çünkü durduğu yerde sorun çıkartan, kendisine tanınan fırsatların farkına varamayan bir insan olarak, ipinin çekilmesi gibi algılanan, ancak ne var ki yepyeni bir şans olarak değerlendirilmesi gereken Es-Es fırsatı her gencin önüne çıkmıyor.
Batuhan sevildiğini bilmeli ve kendisine kucak açan Es-Es'e bunun karşılığını vermeli. Batuhan konusunda beni acımasız olarak görebilirsiniz ama ben oyuncunun kendine değil, onun gelişimi sırasında çocuklarını iyi eğitememiş olanlara kızıyorum. Bir yanda Arda diğer yanda Batuhan. Siyah ile beyaz gibi değil mi?

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ

DÜNYANIN EN ATEŞLİ TARAFTARLARI

Q7'den vazgeçilmeli
Galatasaray'ın genç yıldızı Arda'nın, Serdar Özkan ile aynı takımda oynamayı hayal ettiğini biliyoruz. Üstelik bu hayal iki oyuncunun da çocukluk hayali. Nihayet gerçekleşti. Gelecek sezon Serdar, G.Saray forması giyecek ve bizlerde izleyeceğiz; gözyaşları ile.
5.5 İsmail, 8 Tabata, 4 Ferrari, 4.5 Nihat vb... 22 milyon euro.
Sonuç: UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme Turu.
Ders: Transferi hoca yapar, yoksa bitime 3 hafta kala tatile bakar.
Quaresma kimi heyecanlandırmaz ki. Ancak ben siyah-beyazlı yönetimin yine de Portekizli oyuncuyu hedef gösterip, başka bir transfer yapacağını düşünüyorum. Benim kulağıma İtalya'dan Portekizli için gelen haberler bulanık.
Türkiye'ye gelmek konusunda hiç istekli olmayan Q7'nin peşi bir an önce bırakılmalı ve başka bir isim üzerine gidilmeli. Bu takıma son vuruşları çok iyi olan bir golcü alınmalı. Ama golcü forvet değil, net golcü alınmalı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor