30 Nisan 2012 | Pazartesi

Rüştü büyük şans!

Maç öncesi dedikoduylarıyla gölgede bırakılmaya çalışan sahadaki futbolcuların performansı için kocaman bir tebrik ile başlamak lazım. İlk yarısında Beşiktaş'ın rakibi karşısında biraz ezik bir oyun tercih etmesi, F.Bahçe'nin ise Alex'in yokluğunda orta sahadaki üstünlüğünü olumlu paslara yansıtamadığın bir maç izledik. Tayfur Havutçu'nun kadro tercihine söylenecek bir söz yok.
Bu kadar eksik ile ancak bu takım sahaya çıkar. Belki Edu'nun yerine Bebe veya Mustafa ile başlamak olabilirdi. Ama bu seçim için takımla hafta başından beri antrenman yapan o.
Benim sahadaki oyununa anlama veremediğim, Özdemir Asaf şiirleri gibi bir performans sergileyen Veli'nin takımdaki yeri oldu.
Özdemir Asaf'ın şiirlerini anlamak için birkaç kez okumam gerekiyor da.

Eğer cesur olsaydı...
Şans futbolun içinde var. Ama kalecinizin kötü performansını kendi şansınız olarak değerlendirmek kısmında sıkıntı yaşıyorum.
Yediği birçok gol sonrasında, eli havaya zimmetli tepki gösteren Rüştü derbiye de damgasını vurdu. Oyunun kontrolü Beşiktaş'ın elindeyken, kapattığı köşeden yediği frikik golü, altı pas içinde kornerden gelen yumuşak topta boşa çıkmasının bir anlamı olmalı veya anlamsızlığı.
Kocaman'ın tüm kozlarını sahaya sürdüğünü görüp, bunu avantaja dönüştüremeyen Tayfur hocaya bir sözüm var.
Temkini elden bırakmamak yerine, cesur kararlar alsaydı sonuç çok farklı olurdu. Hem kendi kariyeri için hem de Beşiktaş için.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor