07 Mayıs 2012 | Pazartesi

Beşiktaşlı duruşu

Gecenin Beşiktaş adına sadece prestij göstergesini yükselteceği bir maçıydı. Ancak ne var ki Trabzon'dan gelen erken gol haberi maçın temposunu artırdı.
Sahaya ideal 11'i ile çıkan Beşiktaş'ta Havutçu hoca yine Carvalhal'in sisteminden farklı bir sistem oynatmadı. Değiştirmedi yani değiştiremedi geldiğinden bu yana.
İlk yarıda tercih anlamında tek yanlış, duran toplardaki adam eşleşmeleriydi. Melo'nun golünde ortaya net olarak çıkan Ernst-
Melo eşleşmesinin ilk yarının sonuna kadar devam etmesine kenardan bir direktif gelmeyince sıkıntılar arttı. Almeida'nın da ikinci goldeki sorumsuz ve bilinçsiz Elmander takibi Beşiktaş'ın soyunma odasına 2-0 yenik girmesine neden oldu.

Bravo Beşiktaş yönetimi
Büyük hoca olmak, büyük kararlardan geçer. Daum'un yıllar önce yaptığı değişiklikler sonrası kendisine 'dahi Daum' diyenlerin şimdi Havutçu için neler söyleyeceğini merakla bekliyorum.
Quaresma'yı riskleri alarak oyunda tutan, Almeida'nın yanını Mustafa ile güçlendiren Havutçu'nun oyuncu değişikliği tercihi, UEFA Antrenörlük Lisansı Kursu'nda ders olarak gösterilmeli. 'Beşiktaşlılık duruşu nedir' diyenlerin önce Fenerbahçe sonrasında da Galatasaray maçını izlemesi yeterli olacaktır.
Siyah-beyaz formanın altında, kazansan ne olur kaybetsen ne dediğin iki maçtaki performansın ancak bu kadar Beşiktaş duruşu olurdu. Bravo Beşiktaş yönetimi.
Maçtan önce herhangi bir kulübün başkanı ile yemek yemedikleri için...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor