10 Şubat 2013 | Pazar

Gizli hedefe doğru

Ligin ikinci devresine 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle başlayan Beşiktaş için hayati önem taşıyan bir deplasmandı Elazığ. Buradan alınacak üç puan, Galatasaray ile Antalyaspor'un karşı karşıya geleceği haftada çok büyük önem taşıyordu. Takımın en golcü oyuncusu Almeida'nın yokluğunda belki de bu sezonun en formda oyuncularından biri olan Holosko'yu en uçta gol ayağı olarak oynattı.
Slovak golcü attığı gol ve oynadığı pozitif futbolla kendisine güvenen hocasını yanıltmadı.
Holosko'nun partneri olarak görev alan genç oyuncu Sinan'ın sahada heyecandan ayaklarının titremesini maçı izleyenler rahatlıkla fark etmiştir.
Henüz 18 yaşında olan bu kardeşimiz umarım uzun yıllar bu kulübe hizmet eder ve İlhan Mansız ile özdeşleşen 26 numaralı forma ile İlhan abisi kadar başarılı olur.

Kolay gol yiyor
Ligin ilk yarısından eleştirmekten sıkıldığım kolay gol yeme alışkanlğı devam ediyor.
Beşiktaş geride kalan 21 haftada ligin en çok gol atan takımı olmasının yanında kalesinde gördüğü 32 golle de, Karabükspor'un ardından en çok gol yiyen ikinci takımı. Son dakikalarda oyuna giren ve attığı güzel pasla 3. golün hazırlayıcısı olan Niang sahada kaldığı dakikalarda ne kadar doğru bir transfer olduğunu ispatladı.
Ligin ikinci yarısında ilk kez kazanan Beşiktaş, Samet hocanın söylediği 'Gizli hedefe' doğru emin adımlarla yürüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor