16 Ekim 2010 | Cumartesi

Gerçeğin adresi

Bursaspor, iyi takım olma yolunda. Bu haliyle de Anadolu'daki futbolseverlerin kalbinin kontenjanında yer etmeye başladı bile. Karabükspor ise sürprizlerin takımı. Gerçekleri söylemek gerekirse her iki takım da futbolu başka karakterlerle okuyup yazan bir tavır içinde.
Bu futbolumuzun geleceği için iyi bir şey.
Maç oldukça hızlı başladı, Bursaspor ilk dakikalarda "ben bu maçı alacağım" dercesine Karabük kalesine epeyce yüklendi ve sonucunu görmekte zorlanmadı. Karabük ise sürpriz takım olduğunu bir iki dakika sonra kazandığı penaltıyı gole çevirmekle ispat etti. Lakin karşısındaki Bursaspor dur durak bilmeden saldıran bir takım. Bunun sonuçlarını da almakta zorlanmıyor.
Maçın zorlu ve gollü geçmeye aday olduğu ilk çeyrekte atılan üç golle belli oldu dersek pek yanılmayız doğrusu. İki Anadolu takımı da atak futbol anlayışına sahip. Gerçekten topu yoran bir hız var sahada. Seyircinin de bu hıza tezahüratla karşılık vermesi, maçı gerçekten seyir zevki yüksek hale getiriyor.

Şapka çıkartacak cinsten
İkinci yarı ilk yarının 2-2'lik beraberliğini bozma girişimleri ile başladı. Bursa'nın bitmek bilmeyen atakları karşısında Karabükspor, bir tilki kurnazlığına büründürdüğü fırsatçılığıyla karşılık veriyor. İki taraf da birbirlerini ısırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
İki Anadolu takımının oynadığı futbol, İstanbul takımlarına şapka çıkartacak cinsten. Son yıllarda İstanbul takımlarının Anadolu takımlarına karşı almış oldukları sonuçlar hiç de şaşırtıcı değil doğrusu. Artık büyük denilen takımlar, ellerini kollarını sallayarak şampiyon olamayacağa benziyor. Artık hikaye yeniden yazılıyor...
Ne diyelim, gerçeğin antresine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor