01 Eylül 2011 | Perşembe

Yıldızlar uzak mı!

Transfer için "Sevilla'nın Rakitic'i düşünülebilir mesela. Telaffuz edilecek başka bir isim de Zenit'te problemler yaşayan Danny. Arsenal'in Rosicky'si neden olmasın!
Marsilya'nın Lucho Gonzalez'ini de bunlara eklemek isterim. Elmander-Baros ikilisinin arkasında da Selçuk-Melo ikilisinin önünde de" koşturacak bir derin adama" ihtiyaç var.
Ancak bütçe şimdiden fena şişti...
Hiçbiri olmadı mı? Engin Baytar, Fatih Terim'in kafasında işte bunun için vardı zaten..." demiştim daha önce...
Zikrettiğimiz hiçbir isim Galatasaray'ın listesinde yok.
Bu işten anlamadığımız tescillendi. -Ama bir başka yıldız, Ganalı Muntari -olursabayram hediyesi olarak düşünülüyor.
Lider oyuncu için Benayoun'a gidilmiş ama 'yenge arıza' çıkardığı için olmamış.

Aslında tek bir şey var
Yukarda sıraladığım isimlerde ısrarcıyım hatta onlara 'ek isimlerle' devam edeceğim bu lig öncesi 'katkıya!!!' Fatih Terim'in ön liberolu, orta sahası güçlü ve çok koşan bir takım yaratmak istemesi anlaşılır bir şey.
Çağın gereklerini ikiye katlayarak karşılayan o 'efsane kadronun' haline denk ya da yakın bir takım görmek istemez miyiz sahada? 1974'te dahil olduğu G.Saray'a bu, antrenörlük için üçüncü gelişi Terim'in ve aklında bir tek şey var; başarmak.
Ancak Tomas Ujfalusi ile sağ tarafın müdafaasını kapatıp Sabri'den bir orta saha üretmek düşüncesi, kendisinin de gördüğü üzere tutmuyor.
Yine Sabri'nin benzeri bir ismi Muntari'ye saçaklanması çok da anlaşılır bir şey değil.
Sağ forvet arkası için Sunderland'dan Sessegnon ve koştukça Arap atları gibi açılan Valencia'lı Tino Costa. Marsilya'nın Valbuena'sı Emre Belözoğlu'nun ilk halleri işte... 10 numara orada bence...
Gökteki yıldızlar çok mu uzak görünüyor?
Buyurun bir de bu isimlere bakın. İlahların sabrı tükenmeden.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor