10 Temmuz 2010 | Cumartesi

Otomatik başkan

Artık anladım ve kabul ettim ki, sayın başkanın kurumun ağırlığına yakışacak bir tavır sergilemesi sadece bir hayalden ibaret. Kendisi ya elinden ve dilinden gelmediği için böyle davranıyor ya da İstanbul medyası onun bu hallerine bayıldığı için öyle tercih ediyor. Transfer tutukluğunu eleştiren taraftarın önüne, 2010 performansıyla kendisini ipten kurtaran bir büyük futbol adamını, bir saygın hocayı atmaya çalışıp "Hocanın telefonunu internetten yayınlatmak istiyorum. Merak eden, açsın sorsun" cümlesini sarf eden bir başkan için benim artık diyebileceğim söz, yazabileceğim yazı kalmamıştır bundan sonra. Allah kendisine selamet, Trabzonsporlulara sabır versin. İlginç adam başkan Şener... Hızını alamayıp başka odaklara da sesleniyor: "Kış boyunca futbolcu izlendi. Ancak önümüzde herhangi bir liste yok. Biz kendi kendimize oyuncu arıyoruz." Yani, "Kış: oyuncu izleme mevsimi" diye bir kavram kazandırmış oluyor futbolumuza. Tersten La Fonatine mübarek. Yaz boyunca cırıldayan ağustos böceğinin kışın açıkta kalmasını anlatıyor mevsimleri ters yüz ederek. Kimin kim olduğunun artık pek seçilemediği Trabzonspor'da oyuncu izleme komitesi üyelerini halk seçiyor sanki! Kaç yıldır görevdesiniz, niye bir çözüm bulamadınız, diye sorulabileceğini nasıl aklına getiremiyor; bu amatörlüğe benim aklım ermiyor.

Sanki Belediye Fen İşleri!
Oradan altyapıya geçiyor: "Altyapımız çalışmıyor. 5 yıl içinde 2-3 futbolcu çıkaran sisteme altyapı denir. Ömür boyu hocalık yapılan, talebelerin koşturulduğu, çimlerin eskitildiği, otobüslerin verildiği yere altyapı denilmez. 19 Mayıs törenleri için kurulmuş olan bir sistem olmamalıdır altyapı." Bilmeseniz, altyapı, Belediye Fen İşleri'ne bağlı sanırsınız! "Son 3 yıldır siz başkansınız, bu konudaki tasarrufunuzun sorumluluğu?" diye uyaran olmaz mı üstadı? Büyük bir kurumun tepesinde olmak gerçekten zor iştir. Hatalar olur, duraklamalar, tökezlemeler de... Ancak mantık bu kadar bozulup söylem tümden karışıyorsa, espri sanılan ifadeler kurumun saygınlığını zedeliyorsa acilen ve cidden durum değerlendirmesi yapılmalıdır. Sadri Şener'in başkanlık kariyerinde neye ihtiyacı olduğunu, bizzat zikrettiği internetten alıntı ile değerlendirmek lazım belki de. Otomobil sürme hevesi olan bazı hanımlara öneriler sayfasından: "Otomatik vitesli araçları tercih edin. Ek olarak otomatik direksiyonu ve otomatik freni olan bir araba bulursanız da kaçırmayın!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor