28 Şubat 2011 | Pazartesi

Kayseri ders verdi

Az pozisyon veren bir rakibe karşı maça golle başlamak ne büyük şans. Lakin daha önemli olan, iki farkı yakalayabilmek.
Trabzon için az gollü ama çok önemli bir galibiyet beklentimizin tutmadığı maça bakalım bir. Selçuk'un yokluğunda Colman ve Ceyhun çok çalıştı dün. Colman'ın hasta arkadaşının görevini başarmasını bekliyorduk da, Ceyhun'un ilk 45 performansı sürpriz oldu biraz.
Ancak ikisinin gayreti Jaja-Alan yükünü kaldırmaya yetmedi orta sahada. Saha dışında olduğu gibi içinde de birbirine yakın oynayan Brezilyalılar son fizik ve yaratıcılık açısından yetersiz kaldılar.
Kayseri'nin tüm hücum varyasyonunun Amrabat üzerinden olacağını ve Cale'ye görev düştüğünü yazmıştık hafta içinde. Cale önce üzerine düşeni çok iyi yaptı ama 19. dakikada kanat değiştiren Amrabat, ligin ikinci yarısının adam kaçırma lideri Serkan'ı geçerek kaderini değiştirdi maçın.
İkinci yarıya iyi başlayan Kayseri; hem Serkan'ın hem de giderek bozulan Cale'nin koridorunu çok iyi kullanıyorken tipik bir Burak golü geldi.

Kazanmaya yetmiyor bazen

Trabzon kazanacak galiba, demeye fırsat kalmadan da beraberlik.
Evsahibinin gecekondu kalitesindeki kulübesinden sahaya katkı gelemiyor, Kayseri ise Antep'in geçen haftaki Bursa performansını hatırlatmaya devam ediyordu.
Cale'nin sürekli adam kaçırmaları sonucunda nihayet öne de geçtiler; ama koruyamadılar.
Umut'tan etkisiz ve Cale'den ümitsiz Brozek ikizlere karşılık Amrabat ve Ziani cevherlerini bulan Sarı-Kırmızılılar hak ettikleri galibiyeti alamasalar da herkese "Bravo" dedirttiler.
Maçın en önemli çıkarımı Başkan Şener'in hak ettiği yanıtı almasıydı belki. Rakip kaleci hata yapsa bile kazanmana yetmiyor bazen.
Koca ara transferi katkısı olmayacak göstermelik işlerle heba edersen 27 yıl sonra gelen şans uçar gider ellerinin arasından. Az konuşup çok iş yapacaksın, kim olursan ol...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor