03 Kasım 2010 | Çarşamba

Seçeneksiz gladyatör

Bursaspor önünde alınan beraberliğe ve liderin 6 puan gerisinde kalınmasına rağmen Fenerbahçe'de karamsar bir tablonun ortaya çıkmamasının nedeni hiç kuşku yok ki sarılacivertli takımın oynadığı karakterli futbol... Önemli olan bu tablonun nasıl ortaya çıktığı... Futbolun güzelleşmesi yönünde Bursaspor'un hakkını teslim ederek, birkaç noktanın altını çizelim. -F.Bahçe takımı mental olarak bütünleşti ve birlikte mücadele etmenin, üzüntü ile sevinci paylaşmanın sorumluluğunu hissetmeye başladı. Takım olma yolunda bu büyük avantaj. -Kaleci Volkan, Rüştü'den öğrendiği, karşı karşıya pozisyonlarda topa büyüyerek gitmenin avantajlarını kullandı ve takıma moral aşıladı. Sercan'dan aldığı topları hatırlayınız. -Savunmada Yobo yumuşak bilekleri ile oyunu geriden başlatmanın önemini gösterdi.
Doğru bir hedefte yürüyor

-Bursa'da Bilica gereksiz işler yapmadı. Belli yedek beklemek ona yaradı. -Emre için ayrı bir parantez açmak lazım. Çünkü gerçek bir yıldız olduğu gibi gladyatör gibi savaşarak, arkadaşlarını ateşliyor. Fenerbahçe'de alternatifsiz oyuncu olan Emre'nin handikapı, oyunun akışı içinde zaman zaman kontrolsüz güç olması. Arkadaşlarına bağırıyor, hakem ve rakiple dalaşıyor. Nedeni, enerjisini sınırsız harcaması. İşte tehlike bu... Emre enerjisini 90 dakikaya mutlaka yaymalı. -Cristian'ın gerçek yüzü ortaya çıktı. Yana top oynayan bir yabancı sahibi olmak için bu kadar para ve sabıra ihtiyaç yok. Mehmet Topuz, o bölgedeki gelişimini sürdürürse sorun çözülür. Bursa'da Topuz'un etkili şutu ne demek istediğimin kanıtı. Alex'i bu yazının dışında tutmak istiyorum. Çünkü ya Alex bu oyuna tutunacak, ya da Brezilya'da keyif çatacak. Sözün özü şu: Eksikler, yanlışlar var ama Fenerbahçe doğru bir hedefte yürüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor