28 Eylül 2010 | Salı

Terapi lazım

Yüzümden, saçlarımdan vazgeçtim. Toplumlar, insanlar ve mevsimler bile değişiyor acıtarak içini insanın. Dolayısıyla hazanın, inkarın ısıran acımasızlığına defalarca maruz kalmayı kanıksadık. Bu nedenledir ki, umutsuzluğun köşe başlarında nanik yaptığı günlerde dahi "Umut"la aramıza hiçbir şey giremedi.
Ancak bir düşbaz bile olsanız, Fenerbahçe'nin kapasitesi ile performansını yan yana koyduğunuzda, karamsarlık karabasan olup yolunuzu kesiyor.
Büyük baskı altındalar, kabul. Hesapta olmayan puan kayıplarından dolayı grup halinde rahat değiller. Mesela Brezilya ulusal takımına yeniden çağrılan Santos'un ilk yarıda oyundaki varlığını anlayamadık. Ya Lugano'yu yalnızlığa iterek Ersen Martin karşısında madara olmasına yol açmasına ne demeli.
Gerçek şu; Fenerbahçe'nin bu güne kadar ortaya koyduğu olumsuz performansın futbolcuların kalitesi ve takımın kapasitesiyle ilgisi yok. Dolayısıyla, acilen terapi lazım. Bunun ilk adımı bir mentörle çalışmaya başlamaktır.
Tabi kondüsyon zaafını da gidererek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor