05 Ocak 2010 | Salı

Duymadan inanmam

<ı>_Giderken "Geri döneceğim" diyen Carlos, Brezilya'dan Fenerbahçe'yi topa tuttu ve sarı-lacivertli ekipteki sorunu sevgisizliğe bağladı. Carlos'un eleştirilerini nasıl yorumluyorsunuz?
Nerede konuşmuş?

_<ı>Brezilya'da...
Haber kaynağı kim?

_<ı>Milliyet. Mehmet Çiftçi'nin röportajı.
Bilemiyorum. Ben televizyon ekranında, Roberto Carlos'u birebir konuşurken ve bunları söylerken duymak istiyorum. Kimse kusura bakmasın, gazetelere inancımı kaybettim. Hele böyle futbol maçlarının durduğu bir dönemde sayfa dolduracak malzeme bulamadıkları için herkes her şeyi sallıyor. Her gün bol miktarda transfer haberi var. Araya da bir tane Roberto Carlos girmiş. Haberdeki laflar çok ağır. Roberto Carlos 'Hele ben Türkiye'den bir kazasız belasız gideyim' diye tam anlamıyla, köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş!.. Ülkesine gider gitmez de içindeki bütün nefreti kusmuş. Bunun cevabını vermek Fenerbahçe'ye düşer.

REAL'İ ELEŞTİRDİ Mİ?
Ama tekrardan bir ihtimal bırakıyorum. Türk medyası söylenmemiş o kadar çok şeyi söylenmiş gibi yazdı ki bunlar da söylenmemiş olabilir.

_<ı>Son dönemde takımdan ayrılan futbolcuların Fenerbahçe yönetimini eleştirmesi gelenek haline geldi.
Roberto Carlos, Real Madrid'den neredeyse kovulur gibi gönderildi. Türkiye'de kaldığı süre içinde Real Madrid aleyhine bir tane laf etti mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor